folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bayram Tatili İçin Tavsiyeleriniz

Bayram Tatili İçin Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar ,

Bayramda 1 hafta arkadaşlarla bi yere gidesimiz var , geçen sene kefkene gidiyorduk denize 0 bi yer fiyatida uygundu bu sene el değiştirmişler , fiyatlar biraz artmış bizimde işimize gelmedi 5 arkadaş konaklayabileceğimiz ayrı ayrı 2 kişilik oda + 3 kişilik oda veyahut 1+1 daireler şeklinde uygun tavsiyelerinizi bekliyorum .Avşa veya sakarya vs olabilir uzak olmasın yolculuk bayıyor beni :D

Ben şuraya gittim güzeldi memnun kaldım ortamından , konaklamasına kadar hatta tanıdık da var indirimde yaptırırız derseniz makbule geçer

Günlük Max : 70 TL ( 2 kişilik odalar için belirtilen fiyat )

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kefken yerine kerpe güzel bir tercih olabilir.. kefken i bir türlü sevemedim.. kerpe daha temiz ve güzeldi.. tabii çok zaman oldu gitmeyeli son durumu bilmiyorum.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

kefken yerine kerpe güzel bir tercih olabilir.. kefken i bir türlü sevemedim.. kerpe daha temiz ve güzeldi.. tabii çok zaman oldu gitmeyeli son durumu bilmiyorum.. 

kumcağızdı hocam bizim gittiğimiz yer , bu askeriyenin hemen yanında ki plaj var ya arka tarafında da çadırlar falan var tam orasıydı günlük 2 kişilik odalar geçen sene 60 ken bu sene 90 lira olunca bizde vazgeçtik yeni arayışlar içerisindeyiz.

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 632 Toplam Mesaj: 3