Bayram Tatili İçin Tavsiyeleriniz
-
Merhaba Arkadaşlar ,
Bayramda 1 hafta arkadaşlarla bi yere gidesimiz var , geçen sene kefkene gidiyorduk denize 0 bi yer fiyatida uygundu bu sene el değiştirmişler , fiyatlar biraz artmış bizimde işimize gelmedi 5 arkadaş konaklayabileceğimiz ayrı ayrı 2 kişilik oda + 3 kişilik oda veyahut 1+1 daireler şeklinde uygun tavsiyelerinizi bekliyorum .Avşa veya sakarya vs olabilir uzak olmasın yolculuk bayıyor beni :D
Ben şuraya gittim güzeldi memnun kaldım ortamından , konaklamasına kadar hatta tanıdık da var indirimde yaptırırız derseniz makbule geçer
Günlük Max : 70 TL ( 2 kişilik odalar için belirtilen fiyat )
-
kefken yerine kerpe güzel bir tercih olabilir.. kefken i bir türlü sevemedim.. kerpe daha temiz ve güzeldi.. tabii çok zaman oldu gitmeyeli son durumu bilmiyorum..
-
unbalanced bunu yazdı
kefken yerine kerpe güzel bir tercih olabilir.. kefken i bir türlü sevemedim.. kerpe daha temiz ve güzeldi.. tabii çok zaman oldu gitmeyeli son durumu bilmiyorum..
kumcağızdı hocam bizim gittiğimiz yer , bu askeriyenin hemen yanında ki plaj var ya arka tarafında da çadırlar falan var tam orasıydı günlük 2 kişilik odalar geçen sene 60 ken bu sene 90 lira olunca bizde vazgeçtik yeni arayışlar içerisindeyiz.