Baz İstasyonu İçin Ne Kadar Öderler?
-
Merhaba,
Memleketteki araziye vodafone baz istasyonu kurmak istiyormuş arazide bizim de hissemiz var. Ortalama ne kadar ödüyorlar acaba daha kimseyle henüz görüşemedim ama duruma göre imza vereceğim yada veremeyeceğim.
Hiç fikriniz var mıdır?
-
para bilmiyorum ve bende merak ediyorum .
sözleşme süresine ve kiracı çıkarma olayına çok dikkat edin .
ek vergi , belediye vs durumları tamamen kiracıya ait diye düzgün bir dille kesin ekleyin.
şikayet , mahkeme vs hepsi kiracıya ait olsun .
-
Fiyatı onlar konuma göre kendileri belirliyor. Pazarlıkla arttırabilmek sana kalmış. Senelik toptan öderler kiranın vergisinin beyanı vs sana ait. Kontrat imzalanırsa 10 sene boyunca geçerli oluyor yani atıyorum 2 sene sonra ben arsama bina yaptıracağım çıkın diyemezsin heriflerin avukat ordusu var. 10 sene boyunca arsanı unut.
-
Biriyle konuştum istanbulda yıllık 480K ödüyorlarmış az para değil.
-
Hocam hisseli yerlerde bu tarz konular çok sıkıntılı maalesef.Hisseli yerler başlı başına sıkııntı :)) Çok fazla insan olabildiği için ileride farklı filirler oluşabiliyor.İleride satmak isterseniz satamıyorsunuz maalesef.10 yıl uzun süre ona göre plan yapılabilir.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Biriyle konuştum istanbulda yıllık 480K ödüyorlarmış az para değil.
konuma göre değişiyor hocam bu bölge nin trafiği hitiyaç durumu vb aynısı atm ler içinde geçerli
2018 yılında şarşı merkezde bir ufak berber vardı adam yılda 40-50.000 tl para kazanırken 2 banka ya dükkanı atm olarak kiraladı yıllık 100.000 tl ye 0 çalışma ile kazanacağının 2 katını aldı ama lokasyon önemli.