*Bazı İnternet Siteleri Açılmıyor
-
Başlıkta da belirttiğim gibi bazı internet siteleri açılmıyor bilgisayarımda arkadaşlar. Bu sorun yaklaşık 2-3 gündür var. Tahribat, kendi sitem ,fb,twitter gibi siteler açılırken, ensonhaber gibi,sporx, alexa gibi bazı siteler açılmıyor. Tahribata girdiğimde sayfa açılıyor fakat favicon üzerinde çıkan yükleniyor simgesi gitmiyor yani sayfa sürekli yükleniyor gibi gözüküyor. Windows 8.1 ve Chrome tarayıcı kullanmaktayım. Bu sorunu geçmişte yaşamış veya şuan yaşayan arkadaşlar varmı ? Çok garip bir sorun. Evdeki diğer pclerde hemen açıyor ama benim pcde açılmıyor acaba virüs bulaşmış olabilir mi ?
-
Dns adresini değiştirdiysen ttnet dns'ye geçsene hocam bi.
-
Citizen bunu yazdı
ttnetin dnslerini bulayım dedim o sitelere de girmedi elinde varsa paylaşabilir misin hocam ? -
SpectatorX bunu yazdıCitizen bunu yazdı
ttnetin dnslerini bulayım dedim o sitelere de girmedi elinde varsa paylaşabilir misin hocam ?Otomatik olarak yap zaten kendi ayarlar modem.
-
Citizen bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıCitizen bunu yazdı
ttnetin dnslerini bulayım dedim o sitelere de girmedi elinde varsa paylaşabilir misin hocam ?Otomatik olarak yap zaten kendi ayarlar modem.
bir ara hotspot shield kurdum engelli sitem vardı, sildim ama normalde hotspot böyle bir sorun oluşturmaz. Bu arada ttnetin dnslerini kullanıyorum.Enteresan bir durum. Dün belli bir saatte ensonhabere girdim mesela 10dk sonra tekrar girmemeye başladı :S çözemeyeceğim galiba -
Hotspot öyle yapar.Ekşi sözlükte okursan bu sorunla karşılaşanlar var.
-
Chrome nin uzantılar kısmına girmeyi dene. Eğer direk chrome sayfayı kapatıyorsa spy yemişsindir.
-
geçmişi temizle hocam belkide kablon kırılmak üzere olabilir int yavaş mı ? face gugıl gibi saniyede ne ?
Toplam Hit: 1327 Toplam Mesaj: 8