Bazı Kullanıcılarda Görülen Ve Yeni Peydahlanan Bir Dosya İndirememe Sorunu
-
Selamlar,
Bir internet sitesinde bazı kullanıcılardan bir dosyayı (*.zip, içinde setup var, daha önce 4000 kere indirilmiş) indiremediklerine dair mailler gelmeye başladı.
Doğrudan zip'e link verilmemiş, www.siteadi.com/download/dl3 gibi bir uzantı ile indirme başlıyor.
Bu sorun herkeste olmuyor, nedenini çözemedim.
Benzer sorun yaşayan ya da fikri olan birileri varsa görüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
-
Hocam tam linki verirsen denıyelım
-
d3lete bunu yazdı
Hocam site üyelik gerektiriyo', versem de indirilmeyecek yani, üye olmak kolay değil.
İndirmede bir sorun yok, 50 kere denedim, iniyor, başkaları da indiriyor ama bir kısım kullanıcı ne hikmetse bu işe mazhar olamıyor.
-
RockZs bunu yazdıd3lete bunu yazdı
Hocam site üyelik gerektiriyo', versem de indirilmeyecek yani, üye olmak kolay değil.
İndirmede bir sorun yok, 50 kere denedim, iniyor, başkaları da indiriyor ama bir kısım kullanıcı ne hikmetse bu işe mazhar olamıyor.
Hocam mail atan kullanıcıların tarayıcı bilgilerine baktınız mı
-
d3lete bunu yazdıRockZs bunu yazdıd3lete bunu yazdı
Hocam mail atan kullanıcıların tarayıcı bilgilerine baktınız mı
mail atanlardan geribildirim almaya çalıştım ama herkes biz gibi değil, insanların çoğu teknoloji özürlü; uğraşmak ve derdini anlatmak çok zor.
bazen indirenler de dosya boyutuna baktıkları zaman SIFIR olarak görüyorlarmış, dosya bozuk uyarısı veriyormuş. muhtemelen antivirüs müdahele ediyor diye düşünüyorum.
bu sorun kullanıcıların 10'da birinde felan oluyor.
-
muhtemelen chrome kullanıyorlar
veya dediğin gibi antivirus müdahale ediyor
teknoloji özürlü olmakla alakası yok
şu siteye girsinler çıktıyı sana sallasınlar? bunu da mı yapamayacaklar
-
Dosya büyükse sunucu veya kullanıcının bağlantısında paket kaybı yaşandığında indirme işlemi yarıda kesilebilir. Sunucuyu monitor ediyor musunuz?
-
Balyoz99 bunu yazdı
Dosya büyükse sunucu veya kullanıcının bağlantısında paket kaybı yaşandığında indirme işlemi yarıda kesilebilir. Sunucuyu monitor ediyor musunuz?
dosya büyük değil, 3-5 MB.
Daft hocam çok teşekkürler.
Ek: Chrome'da indirmeyi denedim, Bu dosya sık indirilen bir uygulama değil ve zarar verebilir felan dedi. Sağ tıklayıp sakla demek felan gerekiyor. Ne cins işler.
RockZs tarafından 15/Kas/15 22:38 tarihinde düzenlenmiştir