Bazı Reklamları Adsense Den Silmek (Yardım)
-
sevgili müridler bi sitem var ve google reklamları koyduk fekat bazı reklamlar çıkıyor işte tıkla 100 konör kazan cinsinden bu tip reklamlara tıklayınca fazla para vermiyor bu gibi siteleri nasıl filtreleyebiliriz yardımlarınızı bekliyorum ben biraz kurcaladım ama bulamadım.
-
orda seçenekleri olması lazım rakipleri engellemek adına :|
-
sağol hocam ama linkleri görmek için kendi reklamlarınıza tıklamayın diyor ben tıkladım bile herhalde banlayacaklar beni
-
adsense panelinde bloklamak istedigin domainleri girebiliosn. ringofona kayıtlı 34324331 domaini nette ara$tırıp alayını bloklarsan sorun kalmaz.
-
Hocam herşey için sağolun bi soru daha sorayım bari
Şimdi biz siteye wordpress kurduk ama ondan önce başka bi forum vardı aramalarda hala eski sitenin linkleri çıkıyor ki öle sayfa yok artık bunları googleden nasıl silebilirim ya da silebilirmiyim.biraz karışık anlattım galiba şimdi söle bi site vardı www.bilmemne.com/zxczxc/index ama şimdi öle bişi yok www.bilmemne.com/blog var tbt anşamıştır herhalde
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------Hocam herşey için sağolun bi soru daha sorayım bari
Şimdi biz siteye wordpress kurduk ama ondan önce başka bi forum vardı aramalarda hala eski sitenin linkleri çıkıyor ki öle sayfa yok artık bunları googleden nasıl silebilirim ya da silebilirmiyim.biraz karışık anlattım galiba şimdi söle bi site vardı www.bilmemne.com/zxczxc/index ama şimdi öle bişi yok www.bilmemne.com/blog var tbt anşamıştır herhalde
-----------------------------bekliceksin. google indexledikce düzelcek onlar ;)
-
içeriği kaldırmak için google web yöneticisi araçlarına gir soldan araçlara bas urleri kaldıra bas. ordan olması lazım
yada bırak kendi haline onlar kalkar
-
bi adsensemiz olmadı :(
-
valla ben smf forumumu googlenin indexlemesini bekliuorum hala ondan sonra ne adsense falan ne varsa dolduracam :D