Bazı Sayfalarda Cıkan İnternet Problemim Yardım Pls
-
Bazı sayfalarda cıkan internet problemim yardım pls
http://hemenpaylas.gen.tr/show.php/21687_yardimmalipls.JPGmesela herhangi biyerde üye girişi yaparken falan cıkıyor. Opera dan girince olmuyor İE de oluo sadece. Opera dan emaillere bakiodum sorun önemli diil diodum mynette okey odasına giremedim opera dan ondan sorma zamanı geldi :D yardım pls
-
araçlar /internet seçenekleri / programlar / web ayarlarını sıfırla de düzelir düzelmesse başka bişiler yaparız :D
-
Başka bişi yapalim:D olmadi şimdiden tşk k.bakmayın uğraştırıom ama:S
-
yok cnm ne demekte sorun exlorerda eğer opera açıyosa o yüzden yada bi dns numaralarını deiştir düzelebilir
-
yok cnm ne demekte sorun exlorerda eğer opera açıyosa o yüzden yada bi dns numaralarını deiştir düzelebilir
-
-
Ben bi ara sabit olsun die kendim bir iki numara atamiştim sonra sorun oldu sewmedim tekrar otomatik e almiştim simdi otoda tekrar kendimmi atiem
-
ewt internetten bi iki tanesine bak en iyisini ata ben sana bi tane vereyim bak 195.175.39.39 bide 195.175.39.39
-
Neyse kardeş boşwerelim olcak gibi değil heralde sinirden çatladım en iisi format atem saatlerdir küfür ediom boşwerelim tşk yinede
Toplam Hit: 804 Toplam Mesaj: 9