Bazi Sitelere Girememe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Kullandigim internetin suresi bittiginde bana sadece google youtube ve Ukrayna sitelerine girmeme izin veriyor ancak dier sitere giris yapamiyorum. Dns degistirdigim zaman google ve youtuba da giremiyorum. Bu sistemde bir acik var ancak ben bir cozum yolu bulamadim. Bu konu ile ilgili uzman arkadaslarin yardimini bekliyorum.

sistem ayni server sistemleri gibi arada bi firewall oldugundan saqnirim gecis saglamiyor ne yapmam gerekir simdiden tesekkurler

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bir işe yarar mı bilmiyorum ama tor denedin mi?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

tor sistemini bilemiyorum nasil isliyor

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Tor-Programinin-Mantigi-Ve-Arama-Yapmaniz-Hk-154854/1/tor/

http://www.tahribat.com/Forum-Tor-Browser-157280/1/tor/

bu konuları incele yardımcı olacaktır. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

sistemi soyle anlatayim sistem ayni server sistemlerindeki gibi yani bir server var ve o internet dagitiyor ancak bu adamlar muhtemel bunu pas gecmisler bu arada dip not olarak soyleyeyim ben ukraynada yasiyorum bu sebepten dolayi ukrayna sitelerine girebiliyorum ip adresimi degistiremiyorum ayrica arti buda dip not benim oyle bisye ihtiyacim varki o serverdeki firewall i gecmem lazim

not tor u deneyemedim henuz ama internet kesildiginde tekrar. deneyecegim

delimiyim ben?
Toplam Hit: 849 Toplam Mesaj: 5