folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bazı Sitelere Giremiyorum (Ttnet İnternet Paketi)

Bazı Sitelere Giremiyorum (Ttnet İnternet Paketi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, bilmem sizde de var mı ama ben bazı sitelere giremiyorum. mesela

www.pastebin.com

www.filestube.com 

gibi mahkeme kararıyla yasaklanmış gibi görünüyor. Herhangi bir dns kullanmıyorum yada tavsiye istemiyorum. Bir arkadaşımın netini kullandım o

da ttnet herhagi bir dns olmadan bu sitelere rahatça girilebiliyor. Acaba paket ile ilgili bir ayar mı var da giremiyorum? Varsa bu ayarı nereden

kaldırabilirim? ttnet online işlemlere baktım da böyle bir ayarı göremedim. Bundan önce kullandığım paket de de giremiyordum bunlara, değiştirdim

paketi yine giremiyorum

netlimitsiz 8mbit e kadar kullanıyorum..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

arkadaşın belki hosts dosyasını düzenlemiştir ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

onun windowsunu kendi elimle kurdum bunu söylemeyi unuttum :) hatta onu bırak ben onun wi-fi ye bağlanınca girebilyorum. yani işletim sistemi ile ilgili bir şey yok. paket ile alakalı diye düşünüyorum ..

unbalanced tarafından 26/Ağu/12 04:39 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

444 0 375

Hatta senin yerinde olsam derim ki (hele bu kafayla) yerim lan sizin adaletinizi. Eşeklere bak adam gibi iş yapın. Yoksa...

Yoksadan sonrası yok işte. :))) En çok üyeliği iptal ettirirsin. Gerçi ona da göt atarlar ve düzeltirler sorunu.

Filtre olayı dostum başka bişey değil.

kazasker1 tarafından 26/Ağu/12 05:54 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evt biliyorum o numarayı da belki bi ayar vardır diye sorayım dedm :) artık kalktığımda ararım eğer konuda cvp yoksa..

teşekürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

komedi yaa.. aradım sordum diyor ki paketinizle ilgili her hangi bir filtreleme ya da güvenlik görünmüyor. iyi de bir önceki pakette ya da şimdi de giremiyorum

bu sitelere dedim, biz de herhangi bir güvenlik yapılandırılması görülmüyor falan dediler. ağ ile ilgili teknik destek alabilirsiniz dediler dedim ona onla alakası yok

ama aynı şeyleri tekrar edince teşekkür edip kapattım ben de..

4.2.2.1 ve 4.2.2.2 dns sunucularını kullanarak hallettim.. yapacak bir şey yok sanırm..

unbalanced tarafından 26/Ağu/12 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

444 0 375

Hatta senin yerinde olsam derim ki (hele bu kafayla) yerim lan sizin adaletinizi. Eşeklere bak adam gibi iş yapın. Yoksa...

Yoksadan sonrası yok işte. :))) En çok üyeliği iptal ettirirsin. Gerçi ona da göt atarlar ve düzeltirler sorunu.

Filtre olayı dostum başka bişey değil.

aynısı vodafone da başıma geldi, açmıyor arkadaş :| arayıp bildiriyorsun sonra siteler mucizevi bir şekilde açılmaya başlıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    gakarsam bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

komedi yaa.. aradım sordum diyor ki paketinizle ilgili her hangi bir filtreleme ya da güvenlik görünmüyor. iyi de bir önceki pakette ya da şimdi de giremiyorum

bu sitelere dedim, biz de herhangi bir güvenlik yapılandırılması görülmüyor falan dediler. ağ ile ilgili teknik destek alabilirsiniz dediler dedim ona onla alakası yok

4.2.2.1 ve 4.2.2.2 dns sunucularını kullanarak hallettim.. yapacak bir şey yok sanırm..

aynı öykü benim de başımdan geçti hocam bunu yapmıştım düzelmişti

vodafone ve turkcell in çubuk modemlerinde dns değişmiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek

en güzeli bi tane saglam proxy bul istedigin siteye istedigin gibi ğir yok sa ıkı gune bır acılmaz hale geliyo siteler.

fox89hakan tarafından 26/Ağu/12 12:35 tarihinde düzenlenmiştir

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    gakarsam bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

aynı öykü benim de başımdan geçti hocam bunu yapmıştım düzelmişti

vodafone ve turkcell in çubuk modemlerinde dns değişmiyor.

airties rt serisindede değişmiyor normalde ama telnetle falan bi scripti var onun öyle oluyor.Ama modemdeki dns ayarından çok pc deki ayar önemli sanırım çünkü ben o scripti kullanmadan öncede her siteye girebiliyordum şimdide girebiliyorum 1-2 site hariç

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 2758 Toplam Mesaj: 10