Bazı Sitelere Giremiyorum (Ttnet İnternet Paketi)
-
Merhaba arkadaşlar, bilmem sizde de var mı ama ben bazı sitelere giremiyorum. mesela
gibi mahkeme kararıyla yasaklanmış gibi görünüyor. Herhangi bir dns kullanmıyorum yada tavsiye istemiyorum. Bir arkadaşımın netini kullandım o
da ttnet herhagi bir dns olmadan bu sitelere rahatça girilebiliyor. Acaba paket ile ilgili bir ayar mı var da giremiyorum? Varsa bu ayarı nereden
kaldırabilirim? ttnet online işlemlere baktım da böyle bir ayarı göremedim. Bundan önce kullandığım paket de de giremiyordum bunlara, değiştirdim
paketi yine giremiyorum
netlimitsiz 8mbit e kadar kullanıyorum..
-
arkadaşın belki hosts dosyasını düzenlemiştir ?
-
onun windowsunu kendi elimle kurdum bunu söylemeyi unuttum :) hatta onu bırak ben onun wi-fi ye bağlanınca girebilyorum. yani işletim sistemi ile ilgili bir şey yok. paket ile alakalı diye düşünüyorum ..
unbalanced tarafından 26/Ağu/12 04:39 tarihinde düzenlenmiştir -
444 0 375
Hatta senin yerinde olsam derim ki (hele bu kafayla) yerim lan sizin adaletinizi. Eşeklere bak adam gibi iş yapın. Yoksa...
Yoksadan sonrası yok işte. :))) En çok üyeliği iptal ettirirsin. Gerçi ona da göt atarlar ve düzeltirler sorunu.
Filtre olayı dostum başka bişey değil.
kazasker1 tarafından 26/Ağu/12 05:54 tarihinde düzenlenmiştir -
evt biliyorum o numarayı da belki bi ayar vardır diye sorayım dedm :) artık kalktığımda ararım eğer konuda cvp yoksa..
teşekürler
-
komedi yaa.. aradım sordum diyor ki paketinizle ilgili her hangi bir filtreleme ya da güvenlik görünmüyor. iyi de bir önceki pakette ya da şimdi de giremiyorum
bu sitelere dedim, biz de herhangi bir güvenlik yapılandırılması görülmüyor falan dediler. ağ ile ilgili teknik destek alabilirsiniz dediler dedim ona onla alakası yok
ama aynı şeyleri tekrar edince teşekkür edip kapattım ben de..
4.2.2.1 ve 4.2.2.2 dns sunucularını kullanarak hallettim.. yapacak bir şey yok sanırm..
unbalanced tarafından 26/Ağu/12 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
kazasker1 bunu yazdı
444 0 375
Hatta senin yerinde olsam derim ki (hele bu kafayla) yerim lan sizin adaletinizi. Eşeklere bak adam gibi iş yapın. Yoksa...
Yoksadan sonrası yok işte. :))) En çok üyeliği iptal ettirirsin. Gerçi ona da göt atarlar ve düzeltirler sorunu.
Filtre olayı dostum başka bişey değil.
aynısı vodafone da başıma geldi, açmıyor arkadaş :| arayıp bildiriyorsun sonra siteler mucizevi bir şekilde açılmaya başlıyor.
-
gakarsam bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
komedi yaa.. aradım sordum diyor ki paketinizle ilgili her hangi bir filtreleme ya da güvenlik görünmüyor. iyi de bir önceki pakette ya da şimdi de giremiyorum
bu sitelere dedim, biz de herhangi bir güvenlik yapılandırılması görülmüyor falan dediler. ağ ile ilgili teknik destek alabilirsiniz dediler dedim ona onla alakası yok
4.2.2.1 ve 4.2.2.2 dns sunucularını kullanarak hallettim.. yapacak bir şey yok sanırm..
aynı öykü benim de başımdan geçti hocam bunu yapmıştım düzelmişti
vodafone ve turkcell in çubuk modemlerinde dns değişmiyor.
-
en güzeli bi tane saglam proxy bul istedigin siteye istedigin gibi ğir yok sa ıkı gune bır acılmaz hale geliyo siteler.
fox89hakan tarafından 26/Ağu/12 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdıgakarsam bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
aynı öykü benim de başımdan geçti hocam bunu yapmıştım düzelmişti
vodafone ve turkcell in çubuk modemlerinde dns değişmiyor.
airties rt serisindede değişmiyor normalde ama telnetle falan bi scripti var onun öyle oluyor.Ama modemdeki dns ayarından çok pc deki ayar önemli sanırım çünkü ben o scripti kullanmadan öncede her siteye girebiliyordum şimdide girebiliyorum 1-2 site hariç