Bazı Ülkelerin Saçma Yasaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Tasmanya ve Avustralya"nın Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar

Hindistan"daki yasa, sıradan ev işlerini yapan kadınlara, evdeki evlenmemiş genç delikanlıların cinsel gereksinimlerini giderme görevini de vermektedir.

Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, yeni gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarır

Kolombiya Cali"de genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken olay kızın annesi tarafından izlenir. Anne olaya şahitlik etmek mecburiyetindedir.

Bolivya Santa Cruz"da erkeklerin bir kadın ve onun annesi ile aynı anda seks yapmaları yasaktır. (Acaba ne gibi bir problem yaşandı da bu yasayı çıkarttılar merak ettim doğrusu)

Hong Kong da aldatılan kadının kocasını öldürmesine yasalar tarafından izin verilmiştir, fakat bunu herhangi bir alet kullanmadan, elleriyle yapması gerekmektedir. Bunun yanında kocasının sevgilisini ise, istediği şekilde ve istediği aleti kullanarak öldürme hakkına sahiptir.

Guam"da erkekler için değişik bir meslek vardır. Bu mesleği yapan erkekler şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girer ve bekaretlerini bozarlar. Bunun nedeni ise, Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olmasıdır

Lübnan"da erkeklerin hayvanlarla seks yapmalarına izin verilmiştir, fakat hayvanlar mutlaka dişi olmalıdır. Erkek bir hayvanla cinsel ilişkide bulunmanın cezası ölümdür.

Endonezya"da masturbasyonun cezası başın kesilmesidir (??) (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Erkek
    Abi ne varsa bu sexte var yaa baksana şu yasalara hay a.k. yaa buneyaa

Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PRF_QUIRREL
    PRF_QUIRREL's avatar
    Erkek
    bilemiyorum yanii!!!delimi ne bu millet???

DAMLAYA DAMLAYA BY BoK OLMAZ... ANCAK BUHARLA?MANIN YHMAL EDYLDY?Y BYR ORTAMDA BYRYKEBYLYR... BYZY FYZYK DERSYYLE KAR?I KAR?IYA GETYRMEYYN KARDE?YM!!! AYRICA KYM U?RA?ACAK... ANCAK DAMLAYA DAMLAYA "SU BYRYKYNTYSY" OLUR.... by.PRF_Q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scourge_of_God
    Scourge_of_God's avatar
    Erkek
    walla sacma hele hele endonezya daki mast.le ilgili olan. sana ne abicim benim seyime yaptıklarımdan

Sc0ur9e 0f 90d was here
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PRF_QUIRREL
    PRF_QUIRREL's avatar
    Erkek
    bilemiyorum yanii!!!delimi ne bu millet???

DAMLAYA DAMLAYA BY BoK OLMAZ... ANCAK BUHARLA?MANIN YHMAL EDYLDY?Y BYR ORTAMDA BYRYKEBYLYR... BYZY FYZYK DERSYYLE KAR?I KAR?IYA GETYRMEYYN KARDE?YM!!! AYRICA KYM U?RA?ACAK... ANCAK DAMLAYA DAMLAYA "SU BYRYKYNTYSY" OLUR.... by.PRF_Q.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4got10
    4got10's avatar
    Erkek

yazı çok güzel de merak ettim acaba sadece bize mi saçma geliyor?yani ordaki insanlara doğal mı geliyor bu yasalar?
    ^^Endonezya"da masturbasyonun cezası başın kesilmesidir (??) ^^
    hiç yakalanan ol muşmudur acep
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Erkek
    NowalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tasmanya ve Avustralya"nın Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar
    -------------------------------------------
    Abooooooo delirmis bunlar yaw

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    ee endonez yada olmayi kimse istemez herhalde sonuchta bashi gotururlerse kotu ama birde ishin garip tarafi kadinlar mastur. yaparsa onlara ne olur bilemiyoruz... acaba ne olur?

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
Toplam Hit: 2290 Toplam Mesaj: 8