Bazı Uygulamalar Glitch Oluyor.
-
Postman apidog windsurf vs uygulama içinde bir yere tıklandığında veya mouse hareket ettiğinde glitch oluyor sebebi ne olabilir.
-
glitch ne demek= https://tureng.com/tr/turkce-ingilizce/glitch
senin pc hileye pek müsade etmiyor olabilir.
en düz mantık yedek al sistem kur (:
yada az bi ihtimal ama belki ramdan kaynaklı da olabilir.
daha çok veri yazarsan sıkıntına çözüm bulabiliriz.
-
bunlar electron uygulaması, donanım ivmelendirme ile alakalı olabilir, kapatıp dene hocam, kapalıysa da aç mutlaka çok farkeder, ekran kartı sürücülerinin güncel olduğunu teyit et.
-
mugen bunu yazdı
bunlar electron uygulaması, donanım ivmelendirme ile alakalı olabilir, kapatıp dene hocam, kapalıysa da aç mutlaka çok farkeder, ekran kartı sürücülerinin güncel olduğunu teyit et.
Yanıt için teşekkürler hocam bende bu sebepten olduğunu düşünüyordum.
windows 10 yüklü, Ayarlar altına hardware-accelerated GPU scheduling açıktı kapattım. Ama sorun devam ediyor.
Bugün mongodb compass yükledim o da aynı mouse hareket edince kararıp düzeliyor diğer uygulamalardaki gibi.
-
ajan1111 bunu yazdı
glitch ne demek= https://tureng.com/tr/turkce-ingilizce/glitch
senin pc hileye pek müsade etmiyor olabilir.
en düz mantık yedek al sistem kur (:
yada az bi ihtimal ama belki ramdan kaynaklı da olabilir.
daha çok veri yazarsan sıkıntına çözüm bulabiliriz.
Yanıt için teşekkürler ajan hocam, Sakarya'ya selamlar.
Hilelik durum yok aslında uygulamalar hatalı çalışıyor. Hatta Brave browser bile benzer çalışıyor.
-
-
Sürücüleri ve özellikle grafik kartı sürücüsünü güncellediğini farz ediyorum. Güncelledikten sonra olmuş olabilir mi ? GÜncellediysen bir önceki sürüme dönmeyi dene. Hiç güncelleme yapmadıysan güncelleme yap. Gerekirse DDU ile tamamiyle kaldırılıp tekrar yüklenmesi denenebilir.
Windows 10 gibi duruyor. O uygulamaları bilmediğim için Microsoft mağazası üzerinden yükleme yapıldıysa şu ayarı bir açıp kapamayı deneyebilirsin. Bunlar olmasa bile sorun büyük ihtimal yazılımsal ama neden olduğuna bakmak lazım.

-
hypnot1c bunu yazdı
Sürücüleri ve özellikle grafik kartı sürücüsünü güncellediğini farz ediyorum. Güncelledikten sonra olmuş olabilir mi ? GÜncellediysen bir önceki sürüme dönmeyi dene. Hiç güncelleme yapmadıysan güncelleme yap. Gerekirse DDU ile tamamiyle kaldırılıp tekrar yüklenmesi denenebilir.
Windows 10 gibi duruyor. O uygulamaları bilmediğim için Microsoft mağazası üzerinden yükleme yapıldıysa şu ayarı bir açıp kapamayı deneyebilirsin. Bunlar olmasa bile sorun büyük ihtimal yazılımsal ama neden olduğuna bakmak lazım.

Teşekkür ederim yorum için hocam.
Diğer monitörde böyle bir durum yokmuş hocam yeni fark ettim.
Hz vs. düşürdüm ama fark etmedi.Bu ayarı kapattım açıktı öncesinde yine değişen bir durum yok.
Ekran kartı farklı sürümlerde değişen bir durum yok.
-
Https bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı

Teşekkür ederim yorum için hocam.
Diğer monitörde böyle bir durum yokmuş hocam yeni fark ettim.
Hz vs. düşürdüm ama fark etmedi.Bu ayarı kapattım açıktı öncesinde yine değişen bir durum yok.
Ekran kartı farklı sürümlerde değişen bir durum yok.
Çözebildin mi problemi hocam?