BDE Konusunda Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben bir kamu kurumundaki bir proğramı ağdaki diğer bilgisayarlardada işlem görmesi için BDE administrator ile çalıştırmak istedeim ama beceremedim bu konuyu iyi bilen arkadaşlardan en ince ayrıntısını atlamamak üzere yardımcı olmasını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    Bu BDE de yardımcı olan yok ise şöyle değiştirelim ozaman bu proğramı ağdaki bilgisayarlarda nasıl çalıştırabilirim nasıl bir proğram veya yönten tavsiye edersiniz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

merhaba,

öncelikle bde ile çok çalıştım fakat bu tür uygulamalarda yetersiz oldugunu anlayınca bırakmıştım fakat sana fikir verebilirim. şimdi hatırladığım kadarıyla ana bilgisayardaki veritabanınn oldugu dizini paylaşıma açıyorsun sonra kamu programın alias kullanmışsa istemci makinada(client) alias oluşturman gerekiyor bunu da en basiti database desktop gibi bir programı bulman ve alias managerdan alias ismini tanımlaman baktn alias la çözülmüyor işin kamu programında client makınandaki ayarları yazabileceğin bir form olmalı işin detayını yazarsan daha çabuk çözeriz sorununu.

kolay gelsin iyi çalışmalar

Software Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ne yapmak istiyorsun tam olarak yazsana  BDE bir clanyten data servere direk bağlantı kurmayada yaraya bilir ama database olarak ne kullanıyorsun SQL ORACLE mi ACCES v.s. buyuk ıhtımalle SQL dir burda Clinyta BDE yi kurduktan sonra data nase göre ayarlaman gerekli database name  . data base adres . user name v.b . kısacası dostum ne yapmak istiyorsun sen tam olarak

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    Sorun Çözüldü Kaans ve Fmk arkadaşlara ilgilendikleri için teşekkür ederim

Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 5