.Be Ve .Eu Uzantılı Domain
-
-
buradan alabilirsin. alan adi bos ise kredi karti bilgilerinle alirsin.
-
hocam eyvallah baktım siteye maşallah istanbulun nüfusu kadar uzantı var :D
ama eu 1 sene alınabiliyo diye okudum burda 10 yıla kadar var birde prosedürleri falan Türkiyeden alsam sorun olur mu ab ülkesinden mi almam gerekiyo
-
benim tum domainler name.com da, bir sikinti yok.. eu da alabilirsin diye dusunuyuroum..
-
barlow bunu yazdı
ama eu 1 sene alınabiliyo diye okudum burda 10 yıla kadar var birde prosedürleri falan Türkiyeden alsam sorun olur mu ab ülkesinden mi almam gerekiyo
La sikerim prosedürünü. Kredi kartıyla veya paypal ile ödemesini yaptıktan sonra .be veya .eu alırsın ne var bunda. Ne yani .ca uzantısı almak için Kanada'da mı olmak lazım?
-
Rabinski bunu yazdıbarlow bunu yazdı
La sikerim prosedürünü. Kredi kartıyla veya paypal ile ödemesini yaptıktan sonra .be veya .eu alırsın ne var bunda. Ne yani .ca uzantısı almak için Kanada'da mı olmak lazım?
tamam hocam niye atar yapıyorsun :D natroda bi yazı gördüm ondan sordum resmi de burda diyo ki ab ülkesi kişi yada kurumlar tarafından tescil edilebilir