Bebek Arabasi İstek Yardım..
-
Merhaba arkadaş var cocugu yakında olacak bebek arabasi alacak durumu yok çevremde soruşturdum bulamadım bende düşündüm burada kullanmayan arkadaşlar yada ailelerinde felan varsa kullanilabilecek bir bebek arabasi istanbul içi gelip alabilirim Tabiki vermek isteyen kardeşimiz olursa ..
-
Up olsun ve bir etrafıma sorayım dostum.
-
ALLAH razı olsun kardeşim
-
mahalle/ilçe/il ?
-
Kardeşim Ankarada yım,bu istikamete gelen bir tanıdığın olursa verebilirim.
-
Durumu olmayıp çocuk yapıyorlar ya orda sinir oluyorum.Sonra çocuklar çekiyor ceremesini.Bir akrabam var asgari maaşla çalışıyor, 3 çocuğu var geçinemiyor yardım almadan.Aile planlaması Türkiye'de 0.
-
TheKorsans bunu yazdı
Durumu olmayıp çocuk yapıyorlar ya orda sinir oluyorum.Sonra çocuklar çekiyor ceremesini.Bir akrabam var asgari maaşla çalışıyor, 3 çocuğu var geçinemiyor yardım almadan.Aile planlaması Türkiye'de 0.
hoca en az 3 çocuk diyip milleti gaza getirip her ay o çocuğa sabit bir para vermeyen bir başbakan var ortada. fakirin çocuğu elinden iş gelmeye başladığı anda çalışmaya mahkum. hani gençlik bozuldu diyoruz ya , o yalan. refah yükseldi ama zenginler zenginledi fakirler fakirleşti.
-
tustanbakanadam bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hoca en az 3 çocuk diyip milleti gaza getirip her ay o çocuğa sabit bir para vermeyen bir başbakan var ortada. fakirin çocuğu elinden iş gelmeye başladığı anda çalışmaya mahkum. hani gençlik bozuldu diyoruz ya , o yalan. refah yükseldi ama zenginler zenginledi fakirler fakirleşti.
bende 4 kız 2 oğlan var ben ne yapayım :| geçen birini gözünden ameliyat ettirdim özelde tillahım s.kildi afedersiniz elektronik eşya olarak ne var ne yok satmaya çalışıyorum ödemek için...
-
TheKorsans bunu yazdı
ilk cocugu zaten başka cocukta yapmaz
-
ersn bunu yazdı
mahalle/ilçe/il ?
istanbul bagcilar.