Bedava Dizi Botu (Wordpress)
-
Arkadaşlar bot dizileri ddizi.com dan çekiyor. denedim çalışıyor fakat kullanmak için yazan kişinin sitesinin linkini sitemizde vermemiz gerekiyor.
Botun tanıtımını kendi blogumda yaptım ordan alabilirsiniz :) Google reklamlarına tıklamayı unutmayalım :p
Bedava wordpress dizi botu : Buradan
-
nerde tanıtım ?
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
nerde tanıtım ?
-----------------------------Konuda link var hocam. Kendi blogum.
-
arkadaş ben eski bi dizi arıyorum önceden çok fazla izlerdim adı gizem avcısı(Relic Hunter) Tr dublajlı bütün sezonlarını bulabilirmsisin ben aradım bulamdım ilk dört bölümü bulabildim gerisi yok yardımcı olursanız sevinirim
-
StormAnGeL bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş ben eski bi dizi arıyorum önceden çok fazla izlerdim adı gizem avcısı(Relic Hunter) Tr dublajlı bütün sezonlarını bulabilirmsisin ben aradım bulamdım ilk dört bölümü bulabildim gerisi yok yardımcı olursanız sevinirim
-----------------------------ahahaha :D adam dizi botu tanıtıyor ediyor. sen dizi arıyorsun :D
anahtar kelime mantığı :D dizi var dal içeri yaz ve çık :D
-
StormAnGeL bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş ben eski bi dizi arıyorum önceden çok fazla izlerdim adı gizem avcısı(Relic Hunter) Tr dublajlı bütün sezonlarını bulabilirmsisin ben aradım bulamdım ilk dört bölümü bulabildim gerisi yok yardımcı olursanız sevinirim
-----------------------------evet bu diziyi biri bulursa çok makbule geçer
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------StormAnGeL bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha :D adam dizi botu tanıtıyor ediyor. sen dizi arıyorsun :D
anahtar kelime mantığı :D dizi var dal içeri yaz ve çık :D
aynen öle kardeş -
halat bunu yazdı:
-----------------------------StormAnGeL bunu yazdı:
-----------------------------evet bu diziyi biri bulursa çok makbule geçer
-----------------------------varan 2 :)