Bedava Forum Kurdum Yardımcı Olabilecek Varmı?
-
Ben forumup tan bedava forum kurdum fakat bazı sorunlarım var türkçe dil paketini indirdim onu nereye kopyalıcam ve yeni themeleri indirip nereye kopyalıcam bunları söylerseniz mutlu olucam:D
Saygılar... -
kurmana gerek yokki forumup configration (eger ingilizceyse) deilse ayarlar flndı galiba admin panelinde , ordan dil secenegini tr yap olsn bitsin :)
-
Onu çok kez denedim:D
-
Abi forumup,ıpforum fln bunlar hikaye bende aldım bi tane duruyo,düzenledim fln ama bi işe yaramıyo hazırlar,çünkü hiç bi deişiklik yapamıyon,çoğu içerik yasak :D kendin kur bende destek olurum ücretsiz :D msn üzerinden.
-
önce kontrol panelinde bir team yüke ekel seçenedğinden Genel Yönetim den Ayarlara gir Varsayılan stil yüklediğin temayı seç tema işi tamamdır gene ayarlardan Varsayılan dil den türkçeye seçerek türkçe yapabilirsin
-
hajılar forumup dediginizi duyar gibi oldum
forumup çok dandik ya hiç uğraşmayın emeğinize yazık !!! -
üstad forumup tan alcana www.forumdayiz.biz den al ordan almıştım çok güzel temaları war türkçe ama şu anda forum vermiyolar yazın vericekler
-
dailar illa diosanız free ozamn evella bi free host alın üstüne ftp aracığlıyla smf ,webwiz,phpbb nuke vs vs. işte kurun:işte fıstık gibi free site olur :)!!!
hazır forumlar pek güzel olmuo!
free hostunda tadı çıkmaz heran kapatılma düşüncesi ile!:D -
50 kağıt bayıl al kaliteli bişey.yıllık ödüyosun durumun ne kadar kötü weya iyi olursa olsun bunu ödemek en fazla bi ayını alır.
-
Arkadasların dedıde guzel fakat bole free ,beles forumlarda ayarlardan dılı sectıkden sonra bıde ansayfada kendı profılınden turkce secmen gerekıyor bende bı zamanlar urasmıstım bole olmustu bole yaparsan sana dıyıl sadece herkese turkce gozukuyor ok
Toplam Hit: 1318 Toplam Mesaj: 10