Bedava Host
-
evet müritler öncedende buna benzer bi konu açmıştım ancak net bi cevap bulamadım bplacede benzeyen bi host sitesi var mı ?
not:kendime ait hostumda var 1 gb alan ancak kullanamıyorum kullanmamda yardım edecek biri varsa sevinirim kullanmak derken yani aynen bplacede benziyecek
-
ben hala oranın nasıl özelliğe sahip oldugunu bilmiorum bi anlatırsan oranın özelliği nedir
eger benim sistemde varsa (kesin vardır yok yok uygun fiyata satışta yapılır :D) bedava host verebilirim ama tabi ne için kullancagında lazım legal işler için geçerli D:
-
dediğin sitenin bir özelliği yok sadece kullanıcıya bir ftp hesabı açıyo
-
hacı açtım subdomaini herşeyi anlatım amk ne istiyon daha ?! msne geldiyom gelmiyosunda..
-
bu bedava hostlardan en iyisi hangisi, bol mysql veren varmıdır, ben awarspace kullandım wp kurunca pluginsleri yukleyemıyorsun bir bir dosyayı yukleyemiyorum wordpress bir dosya eksik çalısıyor, 000webhost kullandım ondada mysql az yetmıyor, şöyle varmı bildiginiz sağlam bedava host, çok lazım , nette arastırdım ama işime pek yaramadı
-
öncelikle pardon iş yerinde msn yok hocam bana kendi hostumdann aynı bplaced gibi yokmu birde rapidhack için kullanccam hocam legal yani terör fln değil o kdar illegal değil :)
-
ya senin ta aq ben dicem banlancam :W demiyorum :W
abü anlamıyosun bu işlerden bi git ya.
bplacedin neresine benzesin söylemiyon aq
ftpsi öyle olsa ne farkeder olmasa ne fark edeeeeeeer
-
www.funpic.de bunu kullanıyorum
Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 8