Bedava Host

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

evet müritler öncedende buna benzer bi konu açmıştım ancak net bi cevap bulamadım bplacede benzeyen bi host sitesi var mı ?

not:kendime ait hostumda var 1 gb alan ancak kullanamıyorum kullanmamda yardım edecek biri varsa sevinirim kullanmak derken yani aynen bplacede benziyecek

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ben hala oranın nasıl özelliğe sahip oldugunu bilmiorum bi anlatırsan oranın özelliği nedir 

eger benim sistemde varsa (kesin vardır yok yok uygun fiyata satışta yapılır :D) bedava host verebilirim ama tabi ne için kullancagında lazım legal işler için geçerli D: 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dediğin sitenin bir özelliği yok sadece kullanıcıya bir ftp hesabı açıyo

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    hacı açtım subdomaini herşeyi anlatım amk ne istiyon daha ?! msne geldiyom gelmiyosunda..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    bu bedava hostlardan en iyisi hangisi, bol mysql veren varmıdır, ben awarspace kullandım wp kurunca pluginsleri yukleyemıyorsun bir bir dosyayı yukleyemiyorum wordpress bir dosya eksik çalısıyor, 000webhost kullandım ondada mysql az yetmıyor, şöyle varmı bildiginiz sağlam bedava host, çok lazım , nette arastırdım ama işime pek yaramadı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    öncelikle pardon iş yerinde msn yok hocam bana kendi hostumdann aynı bplaced gibi yokmu birde rapidhack için kullanccam hocam legal yani terör fln değil o kdar illegal değil :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ya senin ta aq ben dicem banlancam :W demiyorum :W

abü anlamıyosun bu işlerden bi git ya.

bplacedin neresine benzesin söylemiyon aq

ftpsi öyle olsa ne farkeder olmasa ne fark edeeeeeeer 

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar