Bedava Maç İzlemek!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

bedava maç izlemek için stadyumun giriş kapısındaki görevliye, "içeride bi tanıdığının arabasını olduğu yerden çekmesi için uyarmasının gerektiği" söylenir, güvence açısından da kimlik bırakılır, 5 dk içerisinde çıkacağım denir.(1)

stada girildikten sonra hemen farklı bir kapıya gidilir. oradaki görevliye ise, arabamı çekmem gerekiyor o yüzden çıkmalıyım denir, çıkılır.(2)

bir önceki giriş kapısına tekrar gidilir.

"merhaba ben demin buradan kimliğimi verip girmiştim, kişiyi uyardım arabasını çekecek, kimliğimi verir misiniz" denir, kimlik alınır.(3)

demin çıkılan kapıya doğru gidilare.

demin çıkılan stadyum kapısından, görevliye "arabamı çektim şimdi müsadenizle içeri girebilir miyim" denerek bir daha çıkmamacasına stada girilir, maç izlenir.(4)

yani teorik olarak. Amasyada olduğum için hiç deneyemedim ama büyük maçlarda denenebilir demi?

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    mantıklıda senin kapılar arası o kadar dolasman macın ilk yarısı biter ya

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    mantıklı walla stadlardan başka yerlerdede başka bi bahane bulup aynı sistem uygulanabilir
Toplam Hit: 745 Toplam Mesaj: 3