folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bedava Microsoft Office Programları Aktivasyonu

Bedava Microsoft Office Programları Aktivasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prototype461y5k
    prototype461y5k's avatar
    Erkek

Bütün Müritlere selam,

Geçen komşum hazır sistem mini pc almış, office programları hazır kurulu ve sonsuza dek lisanslı. Monitörü vs kurmam için yardım istedi, bir baktım aldığı yer office kurmamış. Ben de nasıl yaparım diye araştırırken MAS diye bir şeye denk geldim. Açık kaynak kodlu Microsoft Activation Script yapmış adam. Hem windowsu aktive edebiliyor, hem de office uygulamalarını.

Geminiye sordum bu ne ve nasıl çalışır diye yazılım bilmediğimden dolayı, bana bunları dedi:

Massgrave'i diğer araçlardan ayıran en temel fark yapısı. MAS (Microsoft Activation Scripts), tek bir yöntem değil, içinde birkaç farklı teknik barındıran bir kod koleksiyonudur. Diğerleri gibi içinde ne olduğu belirsiz kapalı bir kutu (.exe) değil, ne yaptığı görülebilen açık bir kitap gibidir. Sistemde kiracı gibi sürekli arka planda çalışıp kaynak tüketmez; işlemi bir kere yapar, lisansı Microsoft sunucusuna "ev sahibi" gibi kalıcı işletir ve sonra sistemden tamamen çıkar.

1. HWID (Hardware ID) - Windows İçin (En Popüleri)

Bu yöntem Windows 10 ve 11 için kullanılır ve kalıcıdır.

• Mantığı: Windows 7 ve 8'den Windows 10'a ücretsiz yükseltme yapıldığında Microsoft'un verdiği "Dijital Lisans" açığını kullanır.

• Nasıl Çalışır?: Script, bilgisayarında sanki yasal bir Windows 7 lisansı varmış ve bunu Windows 10/11'e yükseltiyormuşsun gibi sahte bir "bilet" (ticket) oluşturur. Bu bileti Microsoft sunucularına gönderir.

• Sonuç: Microsoft sunucusu, senin donanım kimliğini (Anakart vs.) "Lisanslı Cihaz" olarak veritabanına kaydeder.

• Neden Seviliyor?: İşlem bittikten sonra script ile işin kalmaz. Format atsan bile, internete bağlandığında Microsoft sunucusu bilgisayarını tanır ve otomatik etkinleştirir.

2. Ohook - Office İçin

Bu yöntem Office (2013-2024 arası) sürümleri için kullanılır ve kalıcıdır.

• Mantığı: Office'in lisans kontrolü yapan sistem dosyalarını (SPP - Software Protection Platform) manipüle eder.

• Nasıl Çalışır?: Office, "Lisansım var mı?" diye sisteme sorduğunda, Ohook araya girer ve sisteme yalan söyleyerek "Evet, lisansın var" cevabını döndürür. Microsoft sunucularına bağlanmaz, tamamen yerel çalışır.

• Neden Seviliyor?: Eski yöntemler gibi 180 günde bir yenileme gerektirmez, tamamen kalıcıdır.

3. KMS (Online/38) - Alternatif Yöntem

Genelde Windows Server sürümleri veya kurumsal sürümler için kullanılır.

• Mantığı: Kendisini büyük bir şirketin parçasıymış gibi gösterir.

• Nasıl Çalışır?: Bilgisayarı, geliştiricilerin kurduğu sanal bir sunucuya yönlendirir. Windows, "Ben şirket ağına bağlıyım" sanar ve kendini 180 günlüğüne (veya KMS38 ile 2038 yılına kadar) etkinleştirir.

Ben denedim işe yaradı, sizinle de paylaşmak istedim.

Ânı yakala
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

https://erturk.netlify.app/run

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

https://massgrave.dev

irm https://get.activated.win | iex

ben bunu kullanıyorum sadece

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

KMS_VL_ALL_AIO-53

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

mac için şu şekilde yapabilirsiniz.

https://github.com/LynXMaSTeR/Microsoft-Office-For-MacOS

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Edu mail sagolsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

kaydedim bari lazım olur...
    microsoftun lisanslı zottirik yazılımlarından bıkıp ubuntuyua, windows ortamında da opensource alternatiflere geçtim kendim ama yine de yaşlı keçi huylu tanıdıklar var, "şu benim pilgisayara 1 windows 1 dene de vort yükle" dediklerinde hayır demek zor oluyor...

valar morghulis ...
Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 7
windows lisans office aktivasyon office microsoft 365