folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bedava Oyunlar Silsilesi

Bedava Oyunlar Silsilesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Varan 1 :)  Wing Commander 3 - Origin için.: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/wing-commander-3-heart-of-the-tiger/pc-download/base-game/standard-edition

-Nerde o eski günler :)

Varan 2 :) Frozen Hearth - Steam için.: https://www.indiegala.com/giveaways?source=indiegamebundles

Varan 3 :) 5 adet oyun hepsinin keyi var.: http://www.pcgamer.com/2014/07/31/free-steam-key/

-5 adet oyun içerisinde en çok dikkatimi çeken SpaceChem sizde mutlaka denemelisiniz. Sadece yorumları okuyarak düşündüklerimi aktarıcam şimdi indiriyorum bende deneyeceğim :) ..Dediklerine göre programlama-kimya karışımı bir puzzle oyunuymuş bir bulmacayı çözmeniz haftalarınızı alabilirmiş, çözülemeyecek gibi görünen bulmacaları düşündükçe çözüyorsunuz demişler. Yani tarikatta bunu duyunca heycanlanacak benimle birlikte bir çok mürid var sanırım :)

Varan 4 :) Steam üzerinden direk sadece 24 saatliğine ücretsiz Space Hack oyunu.: http://store.steampowered.com/app/315260/

-Oyunun asıl fiyatı 100$ mı gördüm ne $_$

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Varan 2 deki herşeyi yaptım bana galagiveaways.com da 44.784 GW Points verdi şimdi ne yapmam gerekiyor onu anlamadım :)

Edit : hallettim oyunu alma işini de bu galagiveawys.com daki 44.784 gw points nerden çıktı onu hala anlamadım

unchain tarafından 06/Ağu/14 03:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    korayozrak bunu yazdı

Varan 2 deki herşeyi yaptım bana galagiveaways.com da 44.784 GW Points verdi şimdi ne yapmam gerekiyor onu anlamadım :)

abi sen biyerde hata yaptın sanırım reklam linklerine tıklama, önce ilk sitede mailini yaz captcha kodunu gir yolla. sana mail gelicek ordaki linke gir, sayfay üste kaydır biraz click here to get frozen hearth gibi bişi yazıyo ona tıkla. ordan sonra steam hesabına browser üzerinden giriş yapman lazım, bi de profilinde gizlilik ayarlarına gelip 3 seçeneği de herkese açık yapmalısın. sonra sitede bi de kendi gruplarının ismi yazıyo orda join indie gibisinden bişey zaten görüceksin onu yapmadan açılmıyo link. ordan da gruba katıldın mı kütüphaneye ekleniyo oyun. yapamazsan teamviewer yolla 1 dakikalık iş hallederiz :)

bu arada oyunlar için eyvallah 5li paketin 2 oyunu tükenmiş ile :O gtr ı alaydım iiydi

hsyN tarafından 06/Ağu/14 03:32 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    korayozrak bunu yazdı

abi sen biyerde hata yaptın sanırım reklam linklerine tıklama, önce ilk sitede mailini yaz captcha kodunu gir yolla. sana mail gelicek ordaki linke gir, sayfay üste kaydır biraz click here to get frozen hearth gibi bişi yazıyo ona tıkla. ordan sonra steam hesabına browser üzerinden giriş yapman lazım, bi de profilinde gizlilik ayarlarına gelip 3 seçeneği de herkese açık yapmalısın. sonra sitede bi de kendi gruplarının ismi yazıyo orda join indie gibisinden bişey zaten görüceksin onu yapmadan açılmıyo link. ordan da gruba katıldın mı kütüphaneye ekleniyo oyun. yapamazsan teamviewer yolla 1 dakikalık iş hallederiz :)

bu arada oyunlar için eyvallah 5li paketin 2 oyunu tükenmiş ile :O gtr ı alaydım iiydi

GTR kullanılmış mı bir baksana :) ,@korayozrak hocam o puanlar steam hesabının ne kadar para olduğu hesaplanıyor sonra puan olarak geliyor

7ZQWQ-PCN54-WQ2N9

BerkayCit tarafından 06/Ağu/14 12:36 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    korayozrak bunu yazdı

GTR kullanılmış mı bir baksana :) ,@korayozrak hocam o puanlar steam hesabının ne kadar para olduğu hesaplanıyor sonra puan olarak geliyor

7ZQWQ-PCN54-WQ2N9

saol hocam ama alınmış :)

test 1 2
Toplam Hit: 1019 Toplam Mesaj: 5