folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Bedava Rapid Premium Üyelik

Bedava Rapid Premium Üyelik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yaf hocalar az önce bi sitede gezerken gördüm olay şu bi site üzeri kayıt yapion sonra bu site 3-5 tane link var sen bu linkleri tıklıyıp ""nice site thank you""felan yazıon o an hesabın 27$oluo  sonra asıl mesele başlıo senin üyelikle bi link veriolar senin arkadaşlar bu linke tıklıyip üye oluo ve her bi üye için sana 1.25$  gelio zaten 75$ olunca paypala atıon hesabı ordan harcayablion paranı ayrıca diyolarki bunu gittigidio da felan bi çok herde kullanabilirsiniz  eğer üfleme bişi deilse tam metni yazim yapalım belki olur şuan benim hesap hazır ve 27$ var

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    denemek gerekte site nerde ?

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    ee?

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=    - referan underzero tarafindan silindi -

giriyoruz Create a Free Account Linkine Tıklıyoruz karsımıza cıkan ekranda kaydımızı yapıyoruz daha sonra gelen ekrandaki welcome survey.... ve A 4...diye baslayan sayfalara teker teker tıklıyoruz cıkan beyaz bölumlere -nice site thank you - yazıyoruz ve bu işlemleri butun sayfalara uyguluyoruz bunun sonucundahesabımızda 27 dolar birikmiş olacaktır bu sayfa kapatmadan http://www.paypal.com adresine girerek sol taraftaki -NEW TO PAYPAY SİGN UP- linkine tıklıyoruz ülkeyi TURKEY yaptıktan sonra personal account a tıklıyoruz Açılan sayfada Hiç birşeye dokunmadan en alttaki "Continue" butonuna tıklıyoruz
    Sonraki adımda mail adresimiz ve şifremiz dışında bütün bilgileri sallayabiliriz. Fromu doldurup bu adımıda geçiyoruz.. Sonraki açılan sayfada bizden kart bilgileri felan isteyecek en süt soldaki PAYPAL logosuna tıklayarak bilgileri vermiyoruz.
    Eveeett Şimdide bir paypal hesabımız oldu Bu adımda tekrar ilk üye oldugumuz siteye dönüyoruz üye girişi yaptıktan sonra aşağıdaki "Redeem Money" butonuna tıklıyoruz.
    o sayfayıda onayladıktan sonra az önce açtıgımız paypal hesabının bilgilerini girip siteden biriktirdiğimiz paraları PAYPAL hesabımıza aktarıyoruz. hesabımızda en az 75 $ birikmeli paramızı kullana bilmemiz için paramızı 75 $'a çıkartmak içinse en üstteki Refer Firiends'e tıklayıp Your Direct Referring Link is below yazısının altındaki link ile başkalarını bu siteye göndermeliyiz ve giden ziyaretçiler siteye üye olmalı bu işlemin karşılığında hesabımıza $1.25 para eklenecektir.

En son olarak rapidshare.com a gidip "PAYPAL" ile Premium hesabı satın almayı seçiyorsunuz.

Paypal bilgillerinizi burayada yazıp üyeliğinizi alıyorsunuz... Hayırlı olsun

İlk bakışta uzun bir işlem gibi görünsede hepsini yapmak yaklaşık 15 dakika alıyor.. ama sonunda rapidshare premium ile flashgete dosyaları atıp aynı anda 8 dosya indirme özgürlüğüne kavuşuyorsunuz..
    Ayrıca bu parayı sadece rapidshare için değil gittigidiyor ve oyunlardaki premium isteyen siteler için felanda kullanabilirsiniz. dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz...

açıklama burda not defterine kaydettim ne olur ne olmaz die şansa zaten elektirik gitti :D

üstteki benim üyelik bakalım siz üye olduktan sonra para gelcekmi eğer gelirse hergün bi kaç müride yaparız böle 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    heralde biri üyelik yaptı geldi 1.25 dalırrrr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    indragandi yapacaksın değil mi çakal...

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    yoh bea olursa hep beraber kullanalım die yohsa bu kdr uğraştırdı die hep beraber sövelim die :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ref yassah kardeşim. normal üyelik linkide vermen gerekir. (mal değiliz biliyoz anasayfasından bulma ama vermen gerekir)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------
    ref yassah kardeşim. normal üyelik linkide vermen gerekir. (mal değiliz biliyoz anasayfasından bulma ama vermen gerekir)

yanlis biliyorsun 

ref vermek serbest ama sonucunu katlandigin surece

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

yanlis biliyorsun 

ref vermek serbest ama sonucunu katlandigin surece

hmm peki :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    bn 50 $ kazandm :) 75 yapıosn 25 i gönderme ücreti olarak gidio
Toplam Hit: 2873 Toplam Mesaj: 11