Bedava Sanal Sms Servisi?
-
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz bedava sanal sms numarası veren bir site, program v.s. var mı?
Sms aktivasyonu isteyen siteleri atlatmak için lazım.
-
slidesms
edit: yanlış anlamışım bilmiyorum varsa banada lazım
-
barışın ( barısyigit ) vardı böyle bi zamazingosu konularına bi göz at çalışıyor mu bilmiyorum..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------barışın ( barısyigit ) vardı böyle bi zamazingosu konularına bi göz at çalışıyor mu bilmiyorum..
-----------------------------Şu başlığı kastediyorsan benim istediğim sms almak, atmak değil.
http://www.tahribat.com/Forum-Sms-Gonder-Kisa-Mesaj-Programi-153103/
Sms aktivasyonu isteyen siteleri atlatmak için lazım. Fişlemesin piçler :) -
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Sms aktivasyonu isteyen siteleri atlatmak için lazım. Fişlemesin piçler :)
-----------------------------hee sen guarillamailin sms versiyonunu istiyon :F
numara alanına unicode karakter girebiliyosan yapılabilir. hangi site için sms atlatma istiyon ki?
-
Smstexter. İphone uygulamasi abd meşeli sanal numara veriyor. Pcden alinirmi bilmem
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Sms aktivasyonu isteyen siteleri atlatmak için lazım. Fişlemesin piçler :)
-----------------------------hee sen guarillamailin sms versiyonunu istiyon :F
numara alanına unicode karakter girebiliyosan yapılabilir. hangi site için sms atlatma istiyon ki?
-----------------------------aynen hocam guerillamail, 10minutemail türünün sms versiyonunu istiyorum. facebook için.
-
İphoneun varsa ya da ipad, vumber denilen program 28 gunluk deneme surumu kapsaminda sinirsiz sms gonderme imkaniyla beraber sms alma ve aranma imkani da sunuyor
-
Bu guerilla mail gibi kısa üreli veya tek kullanımlık mail atabileceğimiz siteler varmı ? bildiğiniz sağlam bitane varsa söyleyin deneyelim.
-
websmsonline.com bedava ve üyeliksiz istediğin kadar atıyorsun hocam ben genelde bunu kullanıyorum sms olmayınca bazen de keklemek amacıyla :)