Bedava Sms Yazılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

belki programı biliyorsunuzdur ve forumda verilmiştir. öncelikle yazılımı kullana bilmeniz için inter.web.tr adlı siteye ücretsiz üye olmanız gerekmekte programa yeni özellikler katılmış bilidigi gibi yazılım çoğu ülkelere bedava msj gönderebiliyorsunuz. ve numaranız mesajın sonunda gözükmete bununla beraber tek kötü yanı ise karektar sayısının normal smsle yarıya olması yeni özelligi ise eğer gönderdiginiz kişinin rehberinde kayıtlı iseniz adınız gözükmekte(tabi bu sizin isteğinize bağlı)  bunun dışında program üzerinde rahatsız edilebilmekte var lakin bunun çözümü var program üzerinden gelen numarayı engelleyebiliyorsunuz buda yine hoş bir özellik..

http://rapidshare.com/files/61869282/interwebtr.zip.html

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kpandı UYUYON MU ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    sie be ulan dedim güzel bişeye benziyo indireyim bakayım şimdi ex mi oldu bu kullanılmııyomu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ya senuyuyorsun, ya da reklam yapıyorsun :S

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

Elixir bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kpandı UYUYON MU ?
    -----------------------------

ulan teresler benle kafa buluyor herhalde biraz önce yenilendigine dair mesaj gelmişti erinmeden gittim birde site sahibine sordum çalışıyor problem yok dedi şimdi bu ne ayak çözemedim.

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nerden bulduğunu alıntı olarak not yazsaydın belki nazik olabilirdik

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 6