Bedava Telefon Görüşmesi Yapmak İsteyenler İçeri
-
Nette dolanırken foxfon diye bir siteye rastladım.
internet'ten ses aktarımı sağlayan VOIP teknolojisi giderek yaygınlaşıyor ve yeni servisler ardarda kullanıma giriyor. Foxfon da bunlardan biri. Hem şehiriçi hem de şehirdışı sabit telefonları bedavaya arayabilmeniz için Foxfon eklentisini Firefox'a kurmanız, ücretsiz PIN konu yarattıktan sonra e-postanıza gelen bilgilerle adres çubuğundaki simge üzerinden oturum açarak arama penceresine ulaşmanız gerekiyor. Telefon numarasını şu formatta yazmalısınız: +90 212 xxx xx xx Bazı alternatiflerindeki gibi öncesinde kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekmiyor. Unutmayın yalnızca sabit telefonlarla ücretsiz görüşme yapabiliyorsunuz ve yoğunluk zaman zaman gecikmelere sebep olabiliyor.NOT : Bu sadece Free Trial 5 dakikalık görüşme sonrası para isteyecektir. 5 dakikadan sonrası için tekrar pin alıp devam etmek mümkün. -
voip olayına girecem yakındır. en mantıklısı o gibi duruyor. sabaha kadar tüm dünyayı ara dur
-
Bende almayı dusunuyorum.. belcikayla en rahat, en net ve ucuz bir şekilde nasıl konusabilirim.. belcika cep hatlarınada ucuz gorusme saglasın :)
edit: bunun kurulumunu nasıl yapıoz :S
-
Şimdilik sabit hatlarla görüşme sağlabiliyor FoxFon ileriki zamanlarda ne olur bilemem.
-
güzel :)
-
firefoxun kendi eklenti sayfasından yükleme yaptım versiyon uyumsuzluğu diyo
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4032/
-
İnceledim ciddi yatırım yapmış görünüyor ama şu an belirli 4-5 betamax şirketi dışında kullanım ne sağlıklı nede fiyat olarak uygun. Ben neredeyse 3 yıldır voip kullanıyorum Telefon üzerinden yalnız pcden kullanımı tavsiye etmem. Voip ile yapamayacağın şey yok yeterki doğru ekipman olsun.
-
Betamax ın 32 şirketi var ya... Çoğuda kendisinin değil ortaklı. Resmen tekel oldular... Hatta okuduğum kadarıyle 12.000 $ a server kiralarsan sende betamaxın ortaklarından olabiliyormuşsun... Öyle bir muhabbet yani. Yerli olarak bu voip olayına el atan yokki onu kullanalım. Doping adsl in ana firması millenicom un bu yönde çalışmaları varmış ama tabi muhallakta...
-
var dostum yerli firmalar hemde bayağı ancak öyle büyük harcamalar ortaya çıkıyorki mecburen fiyatları tepe noktasına taşıdılar Türkiye Türk firmaları için geleceği şu an için yok bu işin lisans fiyatları öylesine uçukki anlatılamaz bile cezalar ise komik ki ne komik Özellikle Avrupa da durum tam tersi 200 euro ya lisans alıyorsun ama cezalar uçuk betamax ın lider olması tesadüf değil Millenicom da bundan yararlanıyor aslında en üstün özellikleri ile voip hizmetini sunacak Türkiye'nin en büyük özel altyapısına sahipler en kalifiye personel onlardaAlmanya 'da pazar lideri durumundalar voip olayını orada tamamen deneyimlemiş durumdalar Türkiye onlara resmen meydan at koşturuyorlar. Aynı hizmeti Almanya da verip %10-15 kar ediyorlar Türkiye'de %700-800 bu durumdada doğal olarak adamlar asla voipe geçmeyecekleri gibi (bizzat en yetkilisinin ağzından duymuşluğum var) Başka oluşumlarında önünü tıkamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
-
yaf bu kadar zahmet edip uğraşacağıma kimseyle konuşmam daha iyi bence :D