folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bedava Www.İsim.Com Host Yada Url Açabilirmiyim. Bana Yardım Edermisiniz??

Bedava Www.İsim.Com Host Yada Url Açabilirmiyim. Bana Yardım Edermisiniz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ycrazy
    ycrazy's avatar
    Erkek
    Bedava www.isim.com host yada url açabilirmiyim. Bana yardım edermisiniz?? Lütfen cevap yazın unutmatın bilgi paylaştıkça yücelir bunu hiç unutmayın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_scorpio
    black_scorpio's avatar
    Erkek

slm ben subdomain buldum www.isim.com gibi domainler hep
    bir host gerekiyor tabi paralı önce register kaydediyon sonra hostun senin siteni bir nevi tutuyor sen o host üstünden siteni düzenliyorsun
    ama subdomainler genelde beleş yani ben para vermiyorum mesela benim adresim www.typhoon.150m.com burda host senin adından sonra kendi hostunu giriyor yani senin adın .hostun adı ben böyle yolu buldum www.cjb.net,www.150m.com ,vs vs google da free subdomain yazdığında istemediğin kadar bulursun ingilizcen varsa sorun çekmezsin çünkü ben pek türk subdomain sitesi veren host bulamadım

veni vidi vici
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_scorpio
    black_scorpio's avatar
    Erkek
    bu arada benim sitem yapım halinde beni orda bulamazsın çünkü hala adam gibi bir host bulamadım hep değiştiriyorum da

veni vidi vici
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ycrazy
    ycrazy's avatar
    Erkek
    Ben subdomin sitemiyorum zaten pek çok bildiğim var ben sadece www.isimm.com gibi istiyorummmm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ycrazy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben subdomin sitemiyorum zaten pek çok bildiğim var ben sadece www.isimm.com gibi istiyorummmm
    -----------------------------

boyle bir$ey olsaydi kimse cjb.net, 8m.com vs.vs.. gibi subdomainlere gerek duymazdi

bo$una arama
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ycrazy
    ycrazy's avatar
    Erkek
    Bilader sen öyle zannet ücretsiz olanlar var benim bildiklerim kapandı ama bilgisayarında devamlı internet bağlantısı var ise bedava host sahibi olabiliyorsun....
Toplam Hit: 2134 Toplam Mesaj: 6