Beden Dili Öğrenin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    http://bedendili.net/

buyrun arkadaşlar ben 4 sendir uğraşıyorum ilk 2 sene çözdüğümü zannettim ama aslında yeni yeni çözüyormuşum.Milletle konuşurken yada bir çok yerde işinize çok fazla yarıyor.

Özellikle kızlarla aradaki bağdan çekinenler sıkılıyormuş beğendimi vs.. süper.MEsela bakıyorsunuz ne söyleseniz kabul edicek durumunda patlat iltifatı çok güzelsin bugund hergün olduğu gibi de ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    bacaklar ayrık oturuosa(n) bu açık bir davettir bunu bilir bunu sölerim :P

Bu niymiş la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    öğrenmem lazım hacı, açık kapalı olayını vs :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Yok Hocam Ben Saten Dilsiz Hiçbirşey Yapamam Drum Muhüm olur Ayrı Konu Mesela Ötobüste Gidiyorum Bi Kız Gördüm Agzımın Suyu Aktı Sagına Soluna bakarak Ona Napmak İstedigimi Anlatıyorum Kızda Anlayınca Pas Verince Olay Patlıyor..

To Be Or Not To Be
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    @badmad topluk yakışmış hani:P:P
    @Tatar bacak ayrık oturan çok oldu amk bana şmdiye kdr anlayamamışız geç kaldık önümüzdeki maçlara bakacaz saol:D:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    delichoban kaçırmayın die verdim aq.İşte bacık ayırma sigara içmesi saçını ellemesi gibi ufak detaylarda kızın çıkmak istediini anlıyorsunuz o isteyerek yapmıyor ama siz anlıyorsunuz.

Yuvarlar bir şeylerle oynama ise anlarsınız atın eve muhaaha :D ne şerefsizim aq.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    evet zumsuk ben unutmuşum onu o da var
    yuvarlak nesneleri bilhassa silindirik şeleri ağzına alıosa...ay çok utandım :p

Bu niymiş la?
Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 7