Beklenen Uygulama Çıktı..! Tahribat.Com Nokia Uygulaması V0.9 Beta
-

http://www.youtube.com/watch?v=-8fC2j2gq70
Tahribat.com mobil uygulaması hazır editörle hazırlanmıştır. Bütün nokia Telefonlarına uyumludur. 10 Gün içinde ovi storede görebilirsiniz. Bir çok mürid tarafından test edilmiştir. nokia tarafından 39 testden geçmiştir.
Verilen linkden içindeki klasörlerden size uygun olanın içindeki dosyayı yükleyin eğer ben telefonumun ne desteklediğini bilmiyorum diyorsanız aşağıdaki karekodu telefona okutmanız yeterlidir. Otomatikman en uygun sürümü cebinize yükler. Sonraki sürümünde tahribatın aktif konularınıda görebileceksiniz.
telefona güncelleme çektiğinizde sürüm çıktığında otomatik kuracaktır.
Not: BÜTÜN NOKİA TELEFONLARDA DESTEKLER AMA JAVA UYUMLU TELEFONLARDADA ÇALIŞIYOR UFAK HATALAR ÇIKAR :D
Link:
http://hotfile.com/dl/134017360/f6c40ec/tbtmobil.rar.html

Telefonunuz Kare kod okumuyorsa Burdan telefonunuza uygulamayı indirip okutabilirsiniz -
güzel iş tebrikler
edit : blackberry içinde isterük
-
Ellerine sağlık hocam,deneyelim.
-
geçmiş olsun hacı güzel birşeye benziyor :D 1 hafta napdın :D
-
Beta tester olarak beni yazmazsan karalama kampanyalarına şu an itibari ile başlarım ona göre :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Beta tester olarak beni yazmazsan karalama kampanyalarına şu an itibari ile başlarım ona göre :D
-----------------------------hhoca 5 müridde bunların 2 si samsung test edildi sorunsuz ovi ise 20 nokia modelinde test etti sorunsuz
ama ovi storede yayınlanmasını bekliyorum işte kıl tüh işlerle uğraştırıyorlar
en son red edilmesinin nedeni taglarda tahribat.com niye yazıyo diye :D a.q uygulama tahribatın ne yazacaktı ya :) böyle boktan sebeplerle uğraştırıyo :D
-
samsung java??
-
girişte benim hazırladığım videoyu kullanmışsınız :P
-
RotKerim bunu yazdı:
samsung java??
-----------------------------söylediklerine göre sağda solda nokia linkleri çıkıyomuş ama çalışıyomuş :D
-
e 72 kullanıyorum , ne yapmam gerekir ? nasıl yükleyecem ?
-
ByMusty bunu yazdı:
e 72 kullanıyorum , ne yapmam gerekir ? nasıl yükleyecem ?
-----------------------------netin varsa kareko okuyucuyu indir çalıştır ekrandaki koda tut o siteye bağlanıp uygulamayı indirir zaten :D
ama yok elle indirecem diyosan klasörler içindeki java s40 dokunmatik akıllı tel 3 üde destekliyor olması lazım 3 ünden birisi kur yeterlidir
akıllıdan başka kurmaya at telefona dosya yöneticisinden çalıştır kur