Belden Altı Felçi Olanlar İçin Araç Projesi ( Yardım )
-
Arkadaşlar internette gezerken aşağıdaki gibi birşey buldum. Altında yazan bilgiye göre 2009 yılının sonunda satışa sunulmuş diye yazıyordu. Bu araç hakkında bilgisi olan bilen gören fiyatını bilen varmı ? ( bir yakınım için )

-
Boss Hoss firması, firmanın büyük bir V8 motorla çalışan trike'larından birini kullanmak isteyen, tekerleklisandalyeye mahkum bir hayranı için, Advantage Trike isimli motosikletini üretti. Bu trike motosikletinin arka kısmında, tekerlekli sandalyenin rahatça motora çıkabilmesi için, bir asansör gizli bulunuyor. Ve bu asansörün tüm kontrolleri, elle kumanda ediliyor.
Ve bu çalışma da, Amerika'daki tek çalışmadır.
-
böyle bir makinayı discovery tv deki amerikan copper dizisinde görmüştüm seri üretim olduğunu düşünmüyorum belki bu kadar orjinal yapamasalarda bizim ülkemizde de sanayide üretilebilir diye düşünüyorum.
-
On numara bir ürün olmuş,
@ DestinatioN dediğine göre tek miş,
