Belediye Aracı Ve Yağmur Suyu
-
merhaba sayın müridler öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun diyorum
ve başlıyorum olayı anlatmaya bugün bayramiçin aldığım kıyafetlerimi giydim yolda yürürken belediyenin bi aracı yanımdaki yağmur suyu birikinkisini(o büyük gölü de diyebiliriz) göregöre yüksek hızla yanımdan geçti vee tahmin edeceğiniz üzere kıyafetlerim tamamen çamur oldu sinirli bi şekilde eve geldim belediyeye şikayet formu doldurdum yolladım şuan e-mail atamazsınız dedi site
şimdi benim maduriyetimi kim giderecek? Belediye 2 yönden hatalı 1.si yol bozuk 2.si şöförü bozuk
NOT: kaldırımda yürüyordum.
-
Burası Türkiye.. Kamu kuruluşundan bahsediyoruz..Özel bir kuruluş değil Mail'de atsan ne yapsan bir şey olmaz.. O şoförün buluncağını da düşünmüyorum.. Kıyafetlerine kuru temizleme parası da vereceklerini düşünmüyorum.. En iyisi yolda yürürken her zaman tetikte olmak.. Allah muhafaza böyle bi düzende o belediye aracının kafana düşmediğine şükredeceksin =)
-
:d doğru aslında şükür o yol yağmur suyuyla beraber çökmedi sadece göl oluştu
-
Bazı insanlar bu şekilde bir hareket yapmaktan zevk alıyolar belki öyle bir durumdur :S
-
Sakın şikayet etmemezlik yapma,eğer siteden şikayet edemiyorsan git belediyeye beyaz masa vardır oraya şikayetini anlat,plakayı aldıysan saatini gününü söyle gör bak neler oluyor..Eskisi gibi şikayet et havada kalsın mantığı yok artık belediyelerde emin olun çoğu şikayetlerini çözüyorlar artık..
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
Sakın şikayet etmemezlik yapma,eğer siteden şikayet edemiyorsan git belediyeye beyaz masa vardır oraya şikayetini anlat,plakayı aldıysan saatini gününü söyle gör bak neler oluyor..Eskisi gibi şikayet et havada kalsın mantığı yok artık belediyelerde emin olun çoğu şikayetlerini çözüyorlar artık..
-----------------------------aynen
-
Vay adi herif. Göz göre göre böyle yaptıysa Allah bildiği gibi yapsın onu ne diyim geçmiş olsun bu arada.
Şikayet etmen en iyisi..
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
Burası Türkiye.. Kamu kuruluşundan bahsediyoruz..Özel bir kuruluş değil Mail'de atsan ne yapsan bir şey olmaz.. O şoförün buluncağını da düşünmüyorum.. Kıyafetlerine kuru temizleme parası da vereceklerini düşünmüyorum.. En iyisi yolda yürürken her zaman tetikte olmak.. Allah muhafaza böyle bi düzende o belediye aracının kafana düşmediğine şükredeceksin =)
-----------------------------Tamamen katılıyorum :)
-
her türlü dikkatli ol, okey masasına ineğin düştüğü bi ülkedeyiz :)