Belediye Aracı Ve Yağmur Suyu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

merhaba sayın müridler öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun diyorum

ve başlıyorum olayı anlatmaya bugün bayramiçin aldığım kıyafetlerimi giydim yolda yürürken belediyenin bi aracı yanımdaki yağmur suyu birikinkisini(o büyük gölü de diyebiliriz) göregöre yüksek hızla yanımdan geçti vee tahmin edeceğiniz üzere kıyafetlerim tamamen çamur oldu sinirli bi şekilde eve geldim belediyeye şikayet formu doldurdum yolladım şuan e-mail atamazsınız dedi site

şimdi benim maduriyetimi kim giderecek? Belediye 2 yönden hatalı 1.si yol bozuk 2.si şöförü bozuk

NOT: kaldırımda yürüyordum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Burası Türkiye.. Kamu kuruluşundan bahsediyoruz..Özel bir kuruluş değil Mail'de atsan ne yapsan bir şey olmaz.. O şoförün buluncağını da düşünmüyorum.. Kıyafetlerine kuru temizleme parası da vereceklerini düşünmüyorum.. En iyisi yolda yürürken her zaman tetikte olmak.. Allah muhafaza böyle bi düzende o belediye aracının kafana düşmediğine şükredeceksin =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    :d doğru aslında şükür o yol yağmur suyuyla beraber çökmedi sadece göl oluştu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Bazı insanlar bu şekilde bir hareket yapmaktan zevk alıyolar belki öyle bir durumdur :S

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Sakın şikayet etmemezlik yapma,eğer siteden şikayet edemiyorsan git belediyeye beyaz masa vardır oraya şikayetini anlat,plakayı aldıysan saatini gününü söyle gör bak neler oluyor..Eskisi gibi şikayet et havada kalsın mantığı yok artık belediyelerde emin olun çoğu şikayetlerini çözüyorlar artık..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

shadowan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sakın şikayet etmemezlik yapma,eğer siteden şikayet edemiyorsan git belediyeye beyaz masa vardır oraya şikayetini anlat,plakayı aldıysan saatini gününü söyle gör bak neler oluyor..Eskisi gibi şikayet et havada kalsın mantığı yok artık belediyelerde emin olun çoğu şikayetlerini çözüyorlar artık..

aynen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Vay adi herif. Göz göre göre böyle yaptıysa Allah bildiği gibi yapsın onu ne diyim geçmiş olsun bu arada.

Şikayet etmen en iyisi..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

CureShooT bunu yazdı:
    Burası Türkiye.. Kamu kuruluşundan bahsediyoruz..Özel bir kuruluş değil Mail'de atsan ne yapsan bir şey olmaz.. O şoförün buluncağını da düşünmüyorum.. Kıyafetlerine kuru temizleme parası da vereceklerini düşünmüyorum.. En iyisi yolda yürürken her zaman tetikte olmak.. Allah muhafaza böyle bi düzende o belediye aracının kafana düşmediğine şükredeceksin =)

Tamamen katılıyorum :)

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

her türlü dikkatli ol, okey masasına ineğin düştüğü bi ülkedeyiz :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 9