Beleş Asp Host Lazım
-
arkadaşlar ben birine host alırken aracı oldum host kapanmış şimdi benden hostu soruyo doğal olarak bende reseller var ama php bana 100 veya 50 mb hatta 20 lık bi tane windows host lazım karşılığında php host verebilirim database e gerek yok
-
somee.com
-
free host olduğunu anlarsa ayıp olur
-
sorunu pek anlamadım ama beleş asp host olarak piyasanın en iyisi ;
webng.com'dur
350mb alan 10gb trafik asp ftp
-
demek istediğim windows reselleri olan biri bana php host karşılığında 20 mb alan verebilirmi 1 gb php host verebilirim
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------demek istediğim windows reselleri olan biri bana php host karşılığında 20 mb alan verebilirmi 1 gb php host verebilirim
-----------------------------emülatör olmuyormuydu linux hosta anlamıyorumda o işlerden :S
-
evet Arkadaşlar ben Birisinden duymuştuım lnx makinada ASp çalıştırılıyormuş bilgisi olan varmı ?
-
emulatör olabilirde belki çalışıyorum uğraşmak istemiyorum sağlıklı falan olmaz gene başıma patlar
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------evet Arkadaşlar ben Birisinden duymuştuım lnx makinada ASp çalıştırılıyormuş bilgisi olan varmı ?
-----------------------------linux makinede asp çalıştırma emulatör ile olabilir işte ama sağlıklı olurmu bilmiyorum
bide benim makinademulatör yazılımıyok zatne reseller aldığım firmada yükletmez
-
arkadaşım msn adresimi ekle yardımcı olatım destek@csdtasarim.com