folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Beleş Site Açmak İsteyen?

Beleş Site Açmak İsteyen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Önceden beleş site ve forum siteleri verip sizlere resimli anlatmıştım. beleş site olarak veridiğim onnuke.com kapandı hatamı telafi etmek için işte size http://www.addyour.net/ burdan istediğiniz subdomaini seçe bilirsiniz. Nuke kullanması bilen açar REGISTER diyeceksiniz gerisi size kalmış unutmayın Türkçeyi turkhish i seçeceksiniz sonra uğraşmayın :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Kardeş bu daha önce forumda verilmişti haberin ola....

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    saolasın çok teşekkür ederim eğer biryerlerde takılırsam yardımcı olursunuz değilmi?????*
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    abi daha önce verildi bu
    ama biz verilmeden önce bulmuştuk
    register sayfasında sadece ingilizce siteler kabul edilir yazıyo
    ama daha bişi olmadı bizimkisine

http://ntfs-team.vipsite.be

punto cero
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    daha önce verildiyse kusura bakmayın FORUMUN ARAMA BÖLÜMÜ çalışsaydı bakardım yardım isteyenlere yardım ederim tahribat.com üyesi olması şartı ile

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    tamam aga yeni bahane bulundu...arama bölümüne yıkarız artık hep suçu

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yaw beyler şu daha önce forumda verildi cümlesini bazen kullanmasak diyorum.Çünkü burada birçok kişi benim gibi aktif konuları geziyo diğer forumlara girmiyo.Ben daha önce birkaç kez girdiğimde gördüm ki bazı konular taaaa 2004-2005 te açılmış arkasına da bi dünya yazı yazılmış ve bi cevap yazsan bi soru sorsan o çok eski konuyu tekrar aktif edecek kalabalık edeceksin.bunun için bazı şeylerin hatırlatılması bu tür kullanıcılar için iyi oluyor.hem alper birader öyle boş bi adam değil az çok tanımaya başladım genellikle yararlı bilgiler veriyo.yani birazda böle düşünün.ama yinede sizin düşüncelerinizede saygılıyım...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1648 Toplam Mesaj: 7