folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Belgrad Ormanını Bilen?

Belgrad Ormanını Bilen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Merhaba müritler,

Daha önceden Belgrad ormanına gidenlerden piknik alanı hakkında biraz bilgi alabilir miyim?

Yarın pikniğe gideceğiz önceden bi araştırayım dedim. Bakkalı çakkalı, tuvaleti, masası var mıdır? Nereye gitsek rahat ederiz, sakin olur?

Nerden gitsek vs. gibi genel anlamda ayrıntılar nelerdir?

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Merhaba müritler,

Daha önceden Belgrad ormanına gidenlerden piknik alanı hakkında biraz bilgi alabilir miyim?

Yarın pikniğe gideceğiz önceden bi araştırayım dedim. Bakkalı çakkalı, tuvaleti, masası var mıdır? Nereye gitsek rahat ederiz, sakin olur?

Nerden gitsek vs. gibi genel anlamda ayrıntılar nelerdir?

Oraya yakın oturuyorum, Güzel bir yer, büfe felan var ama fiyatlar tahmin edersiniz ki pahalı, erken gidersiniz iyi olur zira pek bi popüler bir yer sonra piknik yapacak yer bulamazsınız.

+ 6Km Koşu Parkı

+ Bisiklet Kiralama (Geçen sene saati:15TL idi)

+ Göl

+ At Kiralama

+ Kolay ulaşım  (Bahçeköy / Sarıyer)

+ WC

- Kalabalık olabiliyor

- Büfe Pahalı

-

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bahçeköyde iü orman müh okuyorum valla yeni yeni düzenliyorlar piknik yerlerini büfe falan bulsan bile tedarik sıkıntı olabilir her şeyi yanınıza almanızda fayda var, hacıosman metro çıkışından otobüs var diye biliyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

hafta içi yıldız parkı da bir diğer alternatifi.

ben yıldızı daha çok seviyorum.

Hybris tarafından 12/Nis/13 18:31 tarihinde düzenlenmiştir

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Şöyle güzel koşabilecek biryer olsa ne güzel olur ya orman tarzında insan kendine gelir cidden :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

Şöyle güzel koşabilecek biryer olsa ne güzel olur ya orman tarzında insan kendine gelir cidden :D

sarıyerden beşiktaşa kadar sahilden yürüyeceksin sabah 5de baslayarak, sahilden sahilden deniz havası manzara + ilik kızlar sarıyerden gelen orman kokusu mis

Toplam Hit: 701 Toplam Mesaj: 6