Belgrad Ormanını Bilen?
-
Merhaba müritler,
Daha önceden Belgrad ormanına gidenlerden piknik alanı hakkında biraz bilgi alabilir miyim?
Yarın pikniğe gideceğiz önceden bi araştırayım dedim. Bakkalı çakkalı, tuvaleti, masası var mıdır? Nereye gitsek rahat ederiz, sakin olur?
Nerden gitsek vs. gibi genel anlamda ayrıntılar nelerdir?
-
mahzal bunu yazdı
Merhaba müritler,
Daha önceden Belgrad ormanına gidenlerden piknik alanı hakkında biraz bilgi alabilir miyim?
Yarın pikniğe gideceğiz önceden bi araştırayım dedim. Bakkalı çakkalı, tuvaleti, masası var mıdır? Nereye gitsek rahat ederiz, sakin olur?
Nerden gitsek vs. gibi genel anlamda ayrıntılar nelerdir?
Oraya yakın oturuyorum, Güzel bir yer, büfe felan var ama fiyatlar tahmin edersiniz ki pahalı, erken gidersiniz iyi olur zira pek bi popüler bir yer sonra piknik yapacak yer bulamazsınız.
+ 6Km Koşu Parkı
+ Bisiklet Kiralama (Geçen sene saati:15TL idi)
+ Göl
+ At Kiralama
+ Kolay ulaşım (Bahçeköy / Sarıyer)
+ WC
- Kalabalık olabiliyor
- Büfe Pahalı
-
-
bahçeköyde iü orman müh okuyorum valla yeni yeni düzenliyorlar piknik yerlerini büfe falan bulsan bile tedarik sıkıntı olabilir her şeyi yanınıza almanızda fayda var, hacıosman metro çıkışından otobüs var diye biliyorum.
-
hafta içi yıldız parkı da bir diğer alternatifi.
ben yıldızı daha çok seviyorum.
Hybris tarafından 12/Nis/13 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Şöyle güzel koşabilecek biryer olsa ne güzel olur ya orman tarzında insan kendine gelir cidden :D
-
Peroksit bunu yazdı
Şöyle güzel koşabilecek biryer olsa ne güzel olur ya orman tarzında insan kendine gelir cidden :D
sarıyerden beşiktaşa kadar sahilden yürüyeceksin sabah 5de baslayarak, sahilden sahilden deniz havası manzara + ilik kızlar sarıyerden gelen orman kokusu mis