Belirli Bir IP Adresini Alma
-
Selamlar Arkadaşlar
Atıyorum 78.196.21.115 ipsini almak istiyorum. Kullandığım bir tool da belirli IP'ler ile giriş yapabiliyoruz. IP Adresim tool da tanımlanmamış olduğundan açamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
Hayırdır memleketin plakasını falan mı alacaksın ?
-
malesef öyle bir olay yok hocam statik ip kiralayabilirsin internet servis sağlayıcından o da ip statik havuzundan hangisi boştaysa anca onu verir sana hangi ip adresin tanımlandıysa onu o programdan değiştirmenden başka çaren yok
-
Hocam yok oyle bir dunya bildigim kadari ile. Zaten o is oyle olsa idi ne ip limitli VPN kurabilirdik ne site erisiminde ip sinirlamasi yapabilirdik :/
-
ip yi seçemezsin ama... daha önce ilk reverse connection denemelerim için no-ip sistemini kullandım. bu adamlar xx.yyy.com gibi sabit bir adres veriyor, bu adresi sabit ip olarak kullanabilirsin. ancak uygulama açık kalması lazım adresin geçerli olması için.. benimki şöyleydi
kullaniciadi.no-ip.org
ben free olarak yararlanmıştım ama şimdi ücreti nedir ne değildir bilmiyorum, bunu yapalı yıllar oldu çünkü..
eğer sorunu doğru anladıysam.. tabii bu iş için iss ler de sabit ip hizmeti veriyorlar ama sana seçtirmiyorlar.. benim bahsettiğim bu işin ücretsiz yanı (emin değilim değişip değişmedinden)
unbalanced tarafından 03/Ağu/14 23:20 tarihinde düzenlenmiştir