folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Belirtilen Yazdirma Monitoru Bilinmiyor Hatasi - Cozum !

Belirtilen Yazdirma Monitoru Bilinmiyor Hatasi - Cozum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Network yazicisini vista sisteme eklemeye calisiyorum "Belirtilen Yazdirma Monitoru Bilinmiyor..." diye sacma sapan bir mesaj verdi. Birazcik ugrastiktan sonra cozumun abidik gubidik birseyden kaynaklandigini ogrendim.

UAC-Kullanici Hesap Denetimi devre disi ise bu hatayi aliyorsunuz.Yapmaniz gereken UAC'i acip tekrar yazciyi dahil etmek.

Aklinizin bir kosesinde bulunsun.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2008 serverda da network printerı eklemek istediğinde sacma sapan bir hata veriyor...

Çözümünü bulana kadar göbeğim catlamıştı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki, ag uzerindeki butun yazicilari butun bilgisayarlara nasil basitce dagitabiliriz, scriptlemi ?

ag yonetiminden yapamazmiyiz ?

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

peki, ag uzerindeki butun yazicilari butun bilgisayarlara nasil basitce dagitabiliriz, scriptlemi ?

tam olarak anlamadım ama bi servera bütün printerların driverlarını kurarsın diger bilgisayarlara map edersin

not: bende karsılastım(benzeride olabilir) o sorunla gerçekten uyuz eden bir olay tesadüfen aynı şekilde halletmiştim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

tam olarak anlamadım ama bi servera bütün printerların driverlarını kurarsın diger bilgisayarlara map edersin

not: bende karsılastım(benzeride olabilir) o sorunla gerçekten uyuz eden bir olay tesadüfen aynı şekilde halletmiştim

hayir ben daha cok butun pc'lere tanitmak icin sormustum, misal 10 tane yazici var (gorevleri farkli kimi kartvizit cikariyor kimi a4)

ben bunlari butun pclere erisimi olmasi icin, o pcleri birer birer kullanip bu yazicilari tanitiyorum, agdan ip adresi ve port verip bunu script'le yapiyorum yinede butun pclerde dolasmak can sikici, bunu ag yonetiminden yapamazmiyiz

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Domain ortamı varsa yaparsın, domain printerı olarak tanıtıp,

yoksa tüm pcleri gezeceksin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1451 Toplam Mesaj: 6