Belirtilen Yazdirma Monitoru Bilinmiyor Hatasi - Cozum !
-
Network yazicisini vista sisteme eklemeye calisiyorum "Belirtilen Yazdirma Monitoru Bilinmiyor..." diye sacma sapan bir mesaj verdi. Birazcik ugrastiktan sonra cozumun abidik gubidik birseyden kaynaklandigini ogrendim.
UAC-Kullanici Hesap Denetimi devre disi ise bu hatayi aliyorsunuz.Yapmaniz gereken UAC'i acip tekrar yazciyi dahil etmek.
Aklinizin bir kosesinde bulunsun.
-
2008 serverda da network printerı eklemek istediğinde sacma sapan bir hata veriyor...
Çözümünü bulana kadar göbeğim catlamıştı...
-
peki, ag uzerindeki butun yazicilari butun bilgisayarlara nasil basitce dagitabiliriz, scriptlemi ?
ag yonetiminden yapamazmiyiz ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------peki, ag uzerindeki butun yazicilari butun bilgisayarlara nasil basitce dagitabiliriz, scriptlemi ?
-----------------------------
tam olarak anlamadım ama bi servera bütün printerların driverlarını kurarsın diger bilgisayarlara map edersinnot: bende karsılastım(benzeride olabilir) o sorunla gerçekten uyuz eden bir olay tesadüfen aynı şekilde halletmiştim
-
The_FCN bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------peki, ag uzerindeki butun yazicilari butun bilgisayarlara nasil basitce dagitabiliriz, scriptlemi ?
tam olarak anlamadım ama bi servera bütün printerların driverlarını kurarsın diger bilgisayarlara map edersinnot: bende karsılastım(benzeride olabilir) o sorunla gerçekten uyuz eden bir olay tesadüfen aynı şekilde halletmiştim
-----------------------------hayir ben daha cok butun pc'lere tanitmak icin sormustum, misal 10 tane yazici var (gorevleri farkli kimi kartvizit cikariyor kimi a4)
ben bunlari butun pclere erisimi olmasi icin, o pcleri birer birer kullanip bu yazicilari tanitiyorum, agdan ip adresi ve port verip bunu script'le yapiyorum yinede butun pclerde dolasmak can sikici, bunu ag yonetiminden yapamazmiyiz
-
Domain ortamı varsa yaparsın, domain printerı olarak tanıtıp,
yoksa tüm pcleri gezeceksin...