Belleğe Virüs Bulaştı Sanırım...
-
Telefonda kullandığım hafıza kartına sanırım virüs bulaştı,hani yer kaplamayan ufak dosyalar oluşmuş 300-500kb civarı ama silemiyorum birtürlü :/ unlocker fayda etmiyo,kesin çözüm biliomusunuz?Herhangi bi zararını görmedim ama kardeş kardeş yaşa fln demein :C ayriyeten mcafeeylede taradım virüs fln demedi dosyalar için ama bendeki sürümü güncellemiyom ne zamandır :D çözüm önerilerini bekliorm :)
-
ayrıntılı söle telime kullandığım diyorsun yani telefonuna mı virüs girdi 300-500 kb lık dosyaların isimlerini uzantıyla söle yardımcı olayım
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=65398
buradaki dosyada virus programı var indir bi dene
-
Valla telefonda kullandığım hafıza kartına dedim daha ne diyim :D dosya isimleri
(002:1.
(003:1.
(008:1.
Bunlar gibi.
Edit:Telefona deil hafıza kartına girdi dosyalar,bi ara bu flash belleklere bulaşan virüs vardı o tarz bişey sanırım.
-
önemli olan dosyalarını al biçimlendir kartı o zaman madem telinde bir problem yok eğer telin symbian sa bir kaç av upload edebilirim
-
yok telefon nokia 5300 av proları bendede var symbialar için,zamanında sx1 için indirmiştim :) öyle yapıcam o zmn format çekerim karta hallolur büyük ihtimal sağolun :)
-
usbguard dıye bı yazılım vardı onu ındır tarat bı kartı bırcok tasınabılır bellekge bulasan kımılzararlılarını temızlıyo bendekı
-
hajı benimkine de bulaşmıştı.okadar skik bişey ki ne karta bi dosya atabiliyosun ne karttan bilgisayara...biçimlendirmeyi denemedm önemli dosyalarm vardı belki o da olmuyordur...
-
salt okunurluğunu kaldır öle silmeyi dene ? yada telefona x-plore yükle telefon üzerinden salt okunurluğunu kaldırıp silmeyi dene.
Toplam Hit: 1727 Toplam Mesaj: 9