folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Belleğe Virüs Bulaştı Sanırım...

Belleğe Virüs Bulaştı Sanırım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Telefonda kullandığım hafıza kartına sanırım virüs bulaştı,hani yer kaplamayan ufak dosyalar oluşmuş 300-500kb civarı ama silemiyorum birtürlü :/ unlocker fayda etmiyo,kesin çözüm biliomusunuz?Herhangi bi zararını görmedim ama kardeş kardeş yaşa fln demein :C ayriyeten mcafeeylede taradım virüs fln demedi dosyalar için ama bendeki sürümü güncellemiyom ne zamandır :D çözüm önerilerini bekliorm :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ayrıntılı söle telime kullandığım diyorsun yani telefonuna mı virüs girdi 300-500 kb lık dosyaların isimlerini uzantıyla söle yardımcı olayım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=65398 

buradaki dosyada virus programı var indir bi dene

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Valla telefonda kullandığım hafıza kartına dedim daha ne diyim :D dosya isimleri

(002:1.

(003:1.

(008:1.

Bunlar gibi.

Edit:Telefona deil hafıza kartına girdi dosyalar,bi ara bu flash belleklere bulaşan virüs vardı o tarz bişey sanırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    önemli olan dosyalarını al biçimlendir kartı o zaman madem telinde bir problem yok eğer telin symbian sa bir kaç av upload edebilirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    yok telefon nokia 5300 av proları bendede var symbialar için,zamanında sx1 için indirmiştim :) öyle yapıcam o zmn format çekerim karta hallolur büyük ihtimal sağolun :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek
    usbguard dıye bı yazılım vardı onu ındır tarat bı kartı bırcok tasınabılır bellekge bulasan kımılzararlılarını temızlıyo bendekı

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hajı benimkine de bulaşmıştı.okadar skik bişey ki ne karta bi dosya atabiliyosun ne karttan bilgisayara...biçimlendirmeyi denemedm önemli dosyalarm vardı belki o da olmuyordur...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    salt okunurluğunu kaldır öle silmeyi dene  ?  yada telefona x-plore yükle telefon üzerinden salt okunurluğunu kaldırıp silmeyi dene.

(:
Toplam Hit: 1727 Toplam Mesaj: 9