BELLİ YAŞTAN SONRA DOĞUM
-
arkadaşlar belli bir yaştan sonra mesela kadın 30-35 yaşından sonra çocuk doğurursa o çocuğun zeka ile ilgili bir farklılığı(olumlu veya olumsuz)olurmu?
-
KİMSEYİ DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI ELEŞTİRMEK YA DA KARAKTERİ İLE İLGİLİ ATIP TUTMAK GİBİ BİR SAYISIZLIK YAPMAK İSTEMEM AMA ÇOK ARADINIZ MI BU KONUYU ?
YA DA HAKİKATEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ VE ÖĞRENDİĞİNİZDE KENDİNİZİ GERÇEKTEN AYDINLAŞTIĞINIZ BİR KONU İLE Mİ KARŞI KARŞIYASINIZ?
İNANIN BANA O KADAR MERAK EDİLECEK VE CEVAPLARINDAN HEP BERABER İSTİFADE EDEBİLECEĞİMİZ KONU VE SORULAR VAR Kİ?
BENCE DAHA ORJİNAL ŞEYLER BULABİLİRSİNİZ ? BUNU YAPABİLECEK KİŞİ OLDUĞUNUZU TAHMİN EDİYORUM..
İYİ ÇALIŞMALAR ,HAYIRLI AKŞAMLAR.. -
LeyLi bunu yazdı:
-----------------------------
İNANIN BANA O KADAR MERAK EDİLECEK VE CEVAPLARINDAN HEP BERABER İSTİFADE EDEBİLECEĞİMİZ KONU VE SORULAR VAR Kİ?
-----------------------------
Kardes sor o zaman orijinal bisi de hep beraber faydalanalim cevaplardan...Adam merak bu konuyu merak etmis ve sormus bunda ne kotuluk var bunda.Hayret bisi yaaaa
-
zeka ile ilgili bisey olacagini zannetmiyrum, annem beni 39 yasindayken dogurmus, kendimi gayet normal hissediyorum yalniz burnum biraz büyük
o da babama benzedigim icin sanirim
-
kesinlikle bi gerilik olmaz ben annem 34 yaşındayken doğmuşum ve hiçbi gerilik hissetmemenin yanısıra aşırı zeki olduumu hissediyorum hem olmasaydım nasıl türkiye 4 olabilirdimki??????
-
yaaa hamy adamın sorduğu şeyi anlamadın herhalde bak ne demiş zekada ilerleme veya gerileme olurmu sen diyorsunki ben kendimi normal hissediyorum hatta zeki ne biçim yanıt şimdi bu ltf daha dikkatli cvp ver
-
bence olur gibime geliyor tabi kendim öle olmadığım için bilemicem
-
bence olur gibime geliyor tabi kendim öle olmadığım için bilemicem:)
Toplam Hit: 2162 Toplam Mesaj: 8