Ben ARIZALIMIYIM ?
-
Ya bişeye taktım kafyı.şimdi bütüngün bilgisayar başında oturuyorum.sosyal hayat 0 oluyo gözler ağırmaya başlıyo belim ağrıyo tüm günüm bununla geçiyo.ama kalktıktan sonra düşününce msnde yazışmak forumlarda gezmek bana o kadarda zewkli gelmiyo.bilgisayarda bize kendini çeken bişi mi war onu da bilmiyorum aslında ama bilgisayar başında zewk aldığım tek şey programlamayla uğraşmak onu da çok yapmıyorum günün çoğunda tahribattayım msn deyim.ama kalkınca çok zewksiz die düşünüyorm ama paso yine bilgisayar başında zamanım geçiyo.Düşünüyorum da ben mi ARIZALIYIM.yoksa Bilgisayarlarda mı bişi war ?
-
bu nalet makine bağımlılık yapıyor hiç sorma ..gerçi benim notebook"ta sol elimin durduğu yerin rengi çıkmaya başlayınca biraz ara verdim :D :D ama proje çizmekten gözler kaydı fakat bide bu alet olmasaydı bel kabur gezecektim o yönuü de var seviyorum keratayı ama....şeytan icadı işte.. :D
-
Bilgisayar bağımlısı olmuşsun bazı ülkelerde tedavi için klinikler açılmış diye okumuştum gazetede.Asosyalsin ayrıcana.Geçmiş olsun kardeş :)
-
bu arada yeşilay ciddi anlamda internet bağımlılığına savaş açmış!yakında çıkar neti bıraktırma hapları:D
-
bende öleyim a.q dısarsı sıcak zaten tüm rklar msnde bide tahribat var
yani yapcak bişi olmasqa bile acık tutuom pc yi hosuma gidio gidiom dusa giriom yemek yiom döndüümde tekrar acmamak için kapatmıom hep acık tedaş özel müşteri ödülü verecek -
Bilgisayar Genelde Yeni Şeyler Keşfetmeyi Hedefleyen Sağda Solda Detaylarda Çok Takılan Kişileri Yutar. Lİse ve Ortason Öğrecilerinde Çok Görülür. Bilgisayarın Başından Kalkarsın Ama 5 Dakka Zor Ayrılırsın. Canın Sıkılır Menülerle 1 Saat Oynarsın Ne Yapsam Diye Ama Başından Kalkamazsın. Sonra Karar Verirsin Aynı Simulasyonlarla Hayatın Geçer Gider.
-
amele_2 den biraz ders alın asosyallikten nası kurtulunur
-
a.q bana kim ders versin
akşama kadar demirlerin içinde amele gibi çalışıyom
akşam vakti bi eğlencem bu
(o da TBT)
sosyalleşmek için vaktim olmuyoki a.q
zaten doğru düzgün arkadaş kalmadı(zaten olsada gezecek zamanım yok) -
amele+winston+demir+üniversite+tahribat.ule hüso gel aq yanıma geceleride demirlemi uğraşıyon.gezelim tozalım biraz.çıkarcam ben seni o hayattan
-
lan:D
gelecem bi ara halim olursa buluşak gezek hatun yapak
dadandı zaten biri zonguldaktan mış
keklemeye çalışıyo ya biri neyse
Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 10