Ben Bi Virüs Kaptım, Başlat Gözükmüo Yardım Ltf Helppp
-
arkadaşlar benim makine birisi dosya olarak bir virüs gibi bişey yolladı, başlat ekranda gözükmüo, ekranda kapat beni die bir pencere açlıor hep acilen yardım edin. yardım edenlere çok teşekkür ederim
-
hmmm burda yayınlandı o virus adı da gumleyici.panzehiride var burda ara bulursun
-
yok yok :) gümleyici virüsü o sanırım :) buradaki arkadaşlardan birisi yazmıştı. Forumlara bak o arkadaşlda panzehiri var...
-
Bas formatı gitsin uğraşma :) kendini yırttıgına degmez :))
-
Klavyedeki başlat düğmesine bas-Çalıştır ı aç-msconfig yaz.orda başlangıç sekmesinde virusün adını bul onun tikini kaldır bu virüsü bende kapmıştım. sorun böle çözüldü
-
conQuEroR bunu yazdı:
Klavyedeki başlat düğmesine bas-Çalıştır ı aç-msconfig yaz.orda başlangıç sekmesinde virusün adını bul onun tikini kaldır bu virüsü bende kapmıştım. sorun böle çözüldü
:) eheehhehe hoca pilotmusun nesin adam başlat menüsünü göremiyorum dior zaten... Sende kalkmış Başlat menüsünü çalıştır diyon :)) hall allah iyiligini versin :)) -
kaspersky tanıo "gümleyici" virüsünü :)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
herhangi bi antivirüs veya adware programı kur update edip iyicene bi tarat bilgisayarı
haahahah benim bir sözüm var''Virüs virüs olduğu kanıtlanana kadar virüs değildir'' bu ne demek yani virüs kayıtlarında yoksa veya virüs satırları içermiyorsa ki öyle, hiçbir updateli virüs tarayıcı fln yakalayamaz :P ve daha yeni bir virüs o 'gümleyici'
-
Sistemi Geri Yükle Format Atma En İyi Ve Kolay Yolu
-
çalıştıra girmek için başlata tıklamak gerekmez win + r ile de çalıştıra girebilirsin ama ordan kurtarmanda zor
-
kardeş sendeki virüsü biliyom üstünde ADSL SPEED felan yazıyor KIRMIIZI bişey aynı şey bana da geldi yapman gerekeni biliyorum ama burada yazarak anlatamama msn ye gelirsen orada bunu halledebilirz :))
nascar_thunder_18@hotmail.com
Toplam Hit: 12650 Toplam Mesaj: 11