folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ben Böyle Pc Nin .... Delirmeden Yardım Edin

Ben Böyle Pc Nin .... Delirmeden Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    beyler benim pc kendine res atsa çok daha memnun olurdum öle bi problem var ki n'apacam bilmiyorum...Tam nette dolaşıyorum ve ya oyundayım windows aniden kapanıyor öyle windows kapanıyor yazısı falan da çıkmıyor ainiden ekran mavileşiyor ve ekrandaki metinin alt kısmına doğru şöyle bir bildiri var.

---------

*** STOP: 0X0000008E (0xC0000005 , 0xBFA1D939 , 0xA7F7B44C , 0x00000000

*** ati2cqag.dll - Address BFA1D939 base at BFAQE000 , Datestamp 4240d32f

---------

pc nin sıcaklığını biosdan baktım 94 derece ....format attım pc nin içini temizledim her bi haltı yaptım çapımda yine de sonuç aynı

bu arada belki lazım olur pc nin özellikleri:

1024 ram---p4 3.2 işlemci---256 ati 9550 ekran kartı---gigabyte 865PE anakart var.

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keolerea
    keolerea's avatar
    Erkek
    hocam büyük ihitmalle power supply den ya da anakarttan oluyor olabilir...Son günlerde power supply bozulmaları çok arttı. Sen bu ikisine bak olmadı baktır.. Benim tahminimce böyle...

GEMİDE FRAGMAN ; http://www.youtube.com/watch?v=uoZrImWRO3M
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    hocam power suply da sorun olabilir mi bilmiyorum ama öle olsa direk kapanırdı sanıyorum bunda alttan kapatmam gerekio :(((

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel_demirel
    demirel_demirel's avatar
    Erkek
    hoca sen o 94 derece ısı ile daha çok resetlersin makinayı sen sağlam bir yan tak o işlemci ve çip settinin üzerine yoksa daha çooooook resetler kapanır beklemeye alır iyi soğutman lazır 70-75 dereceden fazlası zarar benim düşüncem tabi bu....

Renegadealien, Tagext, Ir2, Decameron, Antikky abilerimize teşekkürler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    e tabe haklsın 94 dereceyi görünce bende bayağı şaşırdım bilgisayarı dinlendirdim 1 gün boyunca ertesi gün yine açtım açmamla aynı sorunla karşı karşıya kalmam bir oldu ben ona fan da takacam her ihtimale karşı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sıcaklık olabilir,anakart olabilir, powersupply olabilir.. ama şimdi bak
    geçen gün arkadaşın da başına aynı şek geldi, resetleniyor durduk yere pc, meğer biosdan işlemcinin frekansı yanlış ayarlanmış o yüzden oluyormuş, biosa da bir göz at sen

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sorun Ram lerinde.
    http://support.microsoft.com/kb/315335/

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    saol hojam verdiğin linke gidip araştırdım ve haklı olduğunu anladım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    2 ram warsa tekine tak öyle çalıştır eğer aynısını yapıyorsa diğerini tek tak eğer yine yapıyorsa diğer slotlardada aynı problemi yapıyorsa ya tüm Ram slotların bozuk yada ramların kesin bozuk.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1434 Toplam Mesaj: 9