Ben Napacam Bana Yardım Edin :D
-
selam selam
arkadaşlar ben varya daha önce hiç böyle bir kızla çıkmadım.. kızın nelerden hoşanacağınıda bilmiyorum.. bundan önce tek marka/ tek kızlaydım hep... onla masa altı yapar, eğlenirdik :))) şimdi yenisi geldii.. ben öncekiyle sinemaya felan giderdim.. çok severdim onu.. ama sonradan tıs çıktı o zevk vermemeye başladı.. onun ismi windows tu :) şimdi yeni bi sevgili buldum kendime ismi linux... :)) bana yardım edin pls.. böle aşk alemde ne görüldü nede uduyuldu!! ah nede güzel vicuytlu bayan.. :)) o masaaltı günlerimiz ne zaman geliecek :))
(gırgır/geyik...)
şimdi şakayı bırakalımda ben hayatımda hiçkimseyle çıkmadım yaw :( bir kızı çok seviyorum.. ona nasıl teklif edicem.. diyelimki teklif ettim.. sonra ne yapıcamm :S:S:S
-
aslan sen git yat ya...
-
Hoca eğer seviyorsan çek konus. Ama önce araştır nelerden hoşlanır, neleri sever önceden bilgili olmakta fayda var.
Hatta buluşmadan önce sana bir film ismi verecem hocam mutlaka ama mutlaka izle bakıs açın değişecek. HITCH (Aşk Doktoru) bu filim işinasıl bitireceni sana söleyecek..
-
banada yardım edin nolur bende aynı muzdaripteyim
-
artık öle bi imkan kalmadı yaf :)
kızla uzuuun uzuuun hikayeler yaşadık :) en sonunda aldığım karar: bu kız kaşar beni aşar erkek adam yalnız yaşar :))))
şaka şaka...
asıl aldığım karar: msn yi bloke edip yeni msn açıp arkadaşlarımı pona eklemek.. ciddiyim haa. kızı msn den engelleyemiyorum walla.. o kadar sevyoum.. bende yeni msn açıcam :((((
of anasını sattım offf
-
kızın arkdaşlarından samimi olduğun varsa git konuş onla. sevdiğim kız hakkında bilgi topla. ne kadar bilgi toplarsan karına olur. sen epeyi bilgi topladıktan sonra taamdır. git, uygun zamanı kolla, çek ver ağzına :D söyle ne diyceksen. benimle çıkar mısın ? evlenir misin? sevişir misin? vb...
---------al birkaç hazır söz :
Ben senin yüzüne değil ben senin o güzel saf kalbine aşık oldum benimle çıkarmısın..
sana seviyom bana çıkarmısın?
Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü seni seviyorum benimle çıkarmısın sevgilim..
Gayem zatialinizi taciz etmek değil bilakis efkari umumiyede muhabbet kurmaktır. Testi cevabın kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden muhabbetinize talibim...
Meleğim desem uçar gidersin, çiçeğim desem solar gidersin, sevgilim desem ne dersin
benimle çıkmak istiyon mu lan amuğakoduum!bende senle çıkmak istiyorum
-
hehe tşkrler. de... kızla bozuştuk yaa :)
-
eee neler oldu. anlat bakalım :)