Ben Ne Yapacam Ya(Kız Meselesi) :(
-
ya slm millet.şimdi olaı bastan anlatayım da yardımcı olun. ben şimdi bi kızı cok seviyorum.bayadır ilgileniyorum almadığım şey kalmadı(gerçi o almamı istemiyor,para yiyen cinsten değil) best of blue suna kadar her şeyi aldım. ama o istemiyor.bunun karsısında ben üzüldüğümde ise o da üzülüp ağlıyor ben iyi olunca o nun da morali iyi oluyor.diyorum madem bu kadar umursuyorsun neden kabul etmiyorsun dediğimde seni umursadığım sevdiğim anlamına gelmez diyor.şimdi işin biraz daha iç yüzeyini anlatayım ben bunun kardes sayılacak kadar yakın bi arkadasıyla cıkmıstım yazın kısa bi süre o yüzden bu da çekiniyor bence söylemeye ben ne zaman üzülsem kız ağlıyor hep kavga sonra barıs sonra yine darılmalar felan işte bildiğiniz gibi şimdi yine küsüz daha doğrusu ben konusmuyorum şimdi ben ne yapayım? eski cıktığım kıza ben ....'ya asık olduk fakat o senin yüzü,nden teklifimi kabul etmiyor sen konus bi onunla mı diyim ne diyim ya walla hiç dalga gecmeyin piyasada adam gibi adamlara sormak için yazdım buraya? kafayı yiyecem ne olur bi çözüm ne yapayım ben?
-
yok mu derdime bir derman? :(
-
bu konu silinsin ya :D ne kadar sikik şeyler yazmışım :D
-
şimdi tam olarak napmak istediğini annayamadım acaip karışık yazmışın yeni uyandım zaten ister daha açık yaz ister akşama okuyım
-
töbe töbe :)
-
o çekinmesede sen sölemeden sölemez neden kara kara düşünüon ki madem sevio sen gitcen sölicen seviosa oda dicekki bende seni.... vs vs vs
Toplam Hit: 888 Toplam Mesaj: 6