folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ben Ölüyorum...(Sevdiğime)..

Ben Ölüyorum...(Sevdiğime)..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiaVoLo
    DiaVoLo's avatar
    Erkek
    telefon et bana bu sabah,ara bul idam edilmeden.çoçuklardan haber ver selam yolllaaaaa bak yağmur var havada şimşekler çakıyor kim bilir hangi dağlarda :(((bi yerlere yıldırımlar düşüyor denizler kudurmuşşşş gökyüzü perişannnnnnnnnnn beni sorarsan..ben başka türlü perişan.. ölümün bu soğuk gecesinde eskimiş çınarlardan kopmuş bir yaprak gibiyim. kaçmaya uğraşıp kahrolası duygulardan kupkuru kalıyorum.uykularımı kuşlara sattımmmmm ne zamandır uyumuyorummm..:(( katık edip suyla ekmeği aclığımı unutmaya çalışıyorummmm her gece bir hançer saplanıyor sırtıma sanki. bin gam geliyor üstüme gamsız çoçukluğumdan..yılların dayanılmaz sancısı bilmiyorum ki günlerden kaçıncısıııı hırsızı itii uğursuzuuuu!.. ağlamak geliyor içimden yüreğimden yaşlar boşalıyor..dayanamıyorum!!!!!!! telefon et bana bu sabahhhh ara bul beni idam edilmedenn..çoçuklardan haber ver.. zaman hızla ilerliyorrr yaklaştıkça yaklaştı gardyanın saati..nöbetçiler değiştii!..avluda çekiç seslerii!..üç beş adam oturmuş darağacı hazırlıyor..! umutlarım parça parça oluyorrrrr küçülüyorum git gide...bitecek biliyorum....uzaktan duyduğum ezan sesleri rahmetli babamı anımsatıyor..abdestimi aldım,namazımı kıldım hazırım!..korkmuyorum!.. yağlı yilmikler ir fahişe yakınlığıyla sokuluyor kalın boynumaaaaaaa ..!bildiğim bütün duaları okuyorum.. telefon et ama bu sabahhhh ara bul idam edilmeden.. telefon et sevdiğimmmmmmmmmmmm...

Beni tutmayın ulan burama geldi dayandı. Beni tutmayın bozarım bu kirli numaranızı Yıllardır öyle çok sömürdünüz, öyle çok kan kusturdunuz ki Ulan bir şarjöre diz çöktürürüm ALAYINIZI!.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    şok güselll

devamını bekleriz..

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    romantizm rüzgarları esiyor.hayrola şiir,hikaye yarışmasına felan mı hazırlanıyor tahribat ailesi.
Toplam Hit: 2039 Toplam Mesaj: 3