folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ben Piştim! Diyen Yumurta :))

Ben Piştim! Diyen Yumurta :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Yumurtayı istediğim kıvamda haşlayamıyorum" diyenlere müjde! İngiliz bilimadamları suda kaynadıkça görünmez özelliğini kaybedip renk vermeye başlayan mürekkep sayesinde bu sorunu çözdü. Üç dakika kadar kaynadıktan sonra yumurtanın üzerinde "rafadan," dört dakika sonra "kayısı," yedinci dakikada ise "katı" işaret çıkıyor.

Binlerce kişiden gelen talep üzerine böyle bir metot geliştirildiği bildirilirken logo üzerinde çalışan B&H Renk Değişimi Şirketi’nden Gilly Beaumonut, "Henüz bu teknolojiyi mükemmel hale getirmek için çalışıyoruz, ancak kahvaltı saatindeki sorunu çözeceğimiz için heyecan duyuyoruz" dedi.

"Termokromik mürekkep" sayesinde yumurta haşlamak kolaylaşırken, uzmanlar, ısıya duyarlı teknoloji sayesinde, aşırı yorulan sporcuları haber verecek forma, yoldaki buzlanmaya işaret edecek trafik işaretleri de geliştirilebileceğini söylüyor

Biliyonuz Artık kaynağı :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    hepsibeles.net mi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    gereksiz yere buluş yapıolar , bari yumurtayı kendi ayarlasın de mi o da bi yetenek.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    Yaw geçin bu tür şeyleri yaw . adamın biri mürekkep yapmış gelmiş tahribatta konu olmuş .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    oosun bu da möüm bişe unutmayalımki tuvalet kağıdından pc ye kadar herşey teknolojinin meyvasıdır warsın ossun mürekkepte ossun demi :::::

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    ben piştim diyen yumurta cıktıgına gore artık muhabbette ederiz,piasa yaparız,herkesin sırtında hamster papagan bizde yumurta olur

yumurta-kalk lem kalk piasa yapcaz
    şahıs-ya ne piasası otur oturdugun yerde
    yumurta-yaaaw ne uyuşuk adamsın suratına akarım bak
    şahıs-tmm tmm bu son ona göre...
Toplam Hit: 1102 Toplam Mesaj: 6