Ben Rezil Olmayı Hak Ettim Abi !!!
-
şu amk vistası çıkmadan önce herşey günlük gülistanlıkdı.. amk zımbırtısını ben askerdeykene çıkarttılar malum fgazlaca bilmiyorum derken günlkerden bir gün benim küçük kardeşim daha henüz 8 yaşında arka plana resim koymuş ama ben bu lanet resmi kaldırıpda yerine düz bir renk koyamadım utanıyorum kendimden laaaan ! intihar etsem çözüm değilki :(
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------şu amk vistası çıkmadan önce herşey günlük gülistanlıkdı.. amk zımbırtısını ben askerdeykene çıkarttılar malum fgazlaca bilmiyorum derken günlkerden bir gün benim küçük kardeşim daha henüz 8 yaşında arka plana resim koymuş ama ben bu lanet resmi kaldırıpda yerine düz bir renk koyamadım utanıyorum kendimden laaaan ! intihar etsem çözüm değilki :(
-----------------------------ahahah klasik askerlik sendoromu bende gelince pc yi formatlayamamıştım =) normal bişi ama intiharı bi daha düşün derim nie olmasın?
-
yemin ediyorum intihar önerine koptum Allahım yaaaaa antidepresan burası seviyorum hepinizi
-
hacı at bi duble civa bitsin gitsin :D
-
kardeşine neden sormuyosun ? :D
-
ahh ulan gurur olmasa :D ama çözdüm :D biliyorum ama hala rezilim
-
Abi rezillik böle ufak şeylerle oluyorsa ohoooo
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
Abi rezillik böle ufak şeylerle oluyorsa ohoooo
-----------------------------
4,5 yıllık donanımcı olunca ve holdingde bilgi-işlem personeli olunca sadece rezillik değil resmen rezilliğin daniskası oluyor :D ayyy utanıyorum kendimden puhahaha :D