folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bende Biliyom Bomberın Server Inı Amaaaaa

Bende Biliyom Bomberın Server Inı Amaaaaa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    arkadaşlar serverı bende biliyom ama şu bomber yapanı da kınıyom adam sana fıstık gibi sms sitesi yapmış vermiş neden serverın azına sıçıp 2 gün sonra 90 ile başlayan nolara göndermesini engelleyecekler hayret bişisin yani
    programlamadan anlayan bir arkdaşa serverı söleyebilirim ama bomber değil tek sms yapacak bişi yaparsa ve 1 dk 1 tane yollasın varsa yapacak bana sölesin ben pm ile adresi veriem!!!

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ee yokmu programlamadan anlayan arkadaş bize bir sms programı yapsın kullanalım bir ara cumhurunki vardı baya güzeldi onun gibib bişi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 2