folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bende Sevgilime Şiir Hazırlamak İstiyorum Diyenler?

Bende Sevgilime Şiir Hazırlamak İstiyorum Diyenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    alın size küçük bir video hazırladım fazla tefaruata girmeden br kaç tıkla sizde yapabilirsiniz. ha şimdi hatırladım en son mixlerken bi ekran çıkıyo 2 tane ses konsolu var biri onların müzik için biri mixlediğiniz ses için hani hangisi önce olsun hangisi arakada olsun vs. hangi programla yapacaksınız sony sonudforge tavsiye ederim TBT de vardı ararsanız bulursunuz. yada sony nin sitesinden indirip serialle kırarsınız6.0 ve üstü tavsiyemdir. neyse kolay gelsin :D
    http://rapidshare.de/files/18296895/clip0012.rar.html

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    alın buda önceki daha detaylı video
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=22547

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper03 kardeş paylaşım için çok teşekkürler benimde ilgi alanım. Ama senin söylediğin programı (sesle ilgili sony soundforge) TBT de bulamadım. Birde o ekrandaki bütün yapılan işlemleri video yaptığın programın linkini verirsen çok makbule geçecek. Teşekkürler

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    eyvallah kardeş ses programını buldum :D video kayıt programının linkini verebilirsen sevinirim veremesende canın sağolsun

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    baba var bende birtane süper bişi ama baya büyük :D 183 MB zipli hali birde şuna bak arkadaş eklemiş siteye ama işini görürmü bilmem http://www.hepsibeles.net/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=1

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    unutmadan resim felan yapacaksan resmin üstüne atacaksan soundforge de o işi görür acid var oda sony nin oda görür video ise orası uzun bi upload etmeye çalışam yinede :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    eyvallah kardeş , ekrandaki işlemleri video kayıt eden programı eklersen de sevinirim öteki programı download edip deniyecem yinede ilgin için teşekkürler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    haa öyle desene ben başka bişi anladım hyper cam 2
    http://download.olado.de/software/download.php?sid=e06104f3ef341338bf21a9e113066716&soid=57128 burda olması lazım emin değillim googleda aratmutlka bulursun sonra hypercam 2 serial diye gir sonra program senin ama dikkat et açmadan önce virüs taramasından geçir bazı siteler rahat durmuyo :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    kardeş çok sağol serialinide bi yerden buluruz inşallah :D çok teşekkürler eyvallah.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    hypercam 2 serial alın arkadaşlar lazım olan varsa buda benden olsun :D

http://rapidshare.de/files/18314256/ila_.rar.html

Toplam Hit: 1650 Toplam Mesaj: 10