Benden Rapid Premium Alan Müridlerin Dikkatine !
-
Arkadaslar dün gece itibari ile mailim hacklendi ve bilgisayarıma sızıldı. bunu yapan rapid pre için yaptı çünki rapidshareye mail atmış tüm hesapların şifrelerinin değişmesi için. Şuana kadar sattığım müridlerin %80 inde sorun yok sorun olanlar şifresi değişenler bana bi kaç gün zaman tanısınlar... Bilgisayarıma biraz sonra format atıp orjinal işletim sistemi yükleyeceğim.. ve tüm mail bilgilerimi değiştirdim.
Yani ava giderken avlandık... Neyse aksilik için üzgünüm hersey tbt ve müridler için sabrınız için tşk ediyorum.
Yeni hesaplar gelene kadar bekleyin lütfen
Tekrardan SAYGILAR!!!
-
yapan kişi rapid için yapmış olsaydı rapide mail atmaz tüm şifrelere otlanırdı :)
bence sen hacklediğin tüm hesaplara kendi mailini yazarak kilitledin. Rapid de belli bir sayıdan sonra şüphelendi ve mailini izlediler.
Gelen şikayetlerdeki hesaplar da senin üstüne olunca, bütün hesaplarına sistem geri yükleme yaptılar :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
yapan kişi rapid için yapmış olsaydı rapide mail atmaz tüm şifrelere otlanırdı :)
bence sen hacklediğin tüm hesaplara kendi mailini yazarak kilitledin. Rapid de belli bir sayıdan sonra şüphelendi ve mailini izlediler.
Gelen şikayetlerdeki hesaplar da senin üstüne olunca, bütün hesaplarına sistem geri yükleme yaptılar :)
-----------------------------hocam şifreler yine bana gelmiş lakin adam yani mailimi hackleyen adam değiştirebildiğini değiştirmiş msndende aynı anda farklı pc den oturum actınız gibi bişi geldi farkına vardım hemen daldım şifreyi değiştirdim mailin bilgileri felan bilgisayara orjinal nod32 yukledim keylogger ve truva atı buldu... birazdan formatlayacağım yedek alıyorum...
Rapidshareden gelen maildede
İstekte bulundugunuz şifreniz gönderildi mesajı var tüm hesaplarda anladın sanırım :)
-
benim anlamadıığm hala nasıl şifrelerinizi çaldırabiliyorsunuz
-
bende sorun yok, sömürüye devam :D
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
benim anlamadıığm hala nasıl şifrelerinizi çaldırabiliyorsunuz
-----------------------------hocam evdeki pc yi tek ben değil 4 kardesiz abim ve kardeslerimde kullanıo... ben ne kadar dikkat etsemde onlar pek bilmiyor bilgisayar kullanmayı Trojanı keloggerı dolduruyolar pc ye...tamda gece hafta orjinal antivirüs satın aldım kuracaktım :(
artık ayrı bi bilgisayar lazım bana ama öğrenciyim sonucta :) maddi durumlar