BENİ OKU Beni OKU Programı Bi Bakın
-
Arkadaşlar sagir oda 33ncu bolumu ızleyenler bilir
oradabi tane bilgisayar Uzmanı vardı Kod adı '' Arkadaş " PC ye bi yazı kayıt etti ve bi program Durmadan 3 saniede Bi BENİ OKU Dıe Ses cıkarıodu oyle degişik bişeydi kendisi bilgisayar a bişey kayıt ettı Ve onu arkadaşı gelip gormesi ıcın 3 saniyede bi BENİ oku Dıyordu Ve Monitorde BeNi Oku yazısıda cıkıyordu
boyle bişi yapabilen bi program bişey varmı Yardımcı olursanız sevinrim
-
hajı şindik o adam fazlaa bildiğinden yapmıyo onu şindik şöle yapıyon..
adam zamanlanmış görev ekliyor pcye onuda
Başlat'ı tıkla, Tüm Programlar'ı tıkla, Donatılar'ın üzerine gel, Sistem Araçları'nın üzerine gel ve sonra da Zamanlanmış Görevler'i tıklatıyon ve ordan ekle diyon o beni okuyu nerde hazırladıysan artık onu seçiyon sonracıma devam diyon orda sorar sana görevin sıklığı ne olsun diye onu yapıyon. al sana "bilgisayar Uzmanı " ;)
-
dedigim bu deildi:)neyse saol
-
Ordaki herif çok hayal ürünü :D onun monitörü benim gördüğüm kadarıyla tamamen flash animasyon...Ayrıca evet yaparsın,mantıken şöyle;
Timer eklersin 1 tane,bi tane label,bide visible özelliği false olan ses çalıcı.Bu timer program çalıştığında saymaya başlıcak,belirlediğin aralıklarla labelin visible özelliği true olacak ve görünecek(istersen yanıp sönmelide yaparsın :)) O ses çalıcıda daha önceden kaydettiğin sesi çalıp susucak :) çokta zor bişi deil...AMA BEN YAZAMAM ÇÜNKÜ TAM BİLMİYOM :D