folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beni Tanıyan Herkes Bu Konuyu Okusun

Beni Tanıyan Herkes Bu Konuyu Okusun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

geçen yaz tatile gittiğimde 3 hafta falan yoktum bu sürede yarrabandı (levyeci@hotmail.com) nickli bi şerefsiz msn de herkesi eklemiş enderi reneyi falan ben ir2 yim diye inandırmış bunları hatta üye olduğum bikaç forumda adminlik istemiş... burdan duyuruyorum benim hotmail.com dan hiçbir accountum yok. prensip meselesi hiçbir public mail dağıtan sitelerden mail kullanmıyorum. bu eleman yada başkası ben ir2 yim falan derse inanmayın ir2@ir2.us dan başka msn hesabım falan yoktur beni tanıyan tanımayan herkese duyrulur ayrıca bu eleman konuşmalarda bana küfür falan saymaya başladı internette geyik için küfür ettiğim olmuştur ama bu kadar ciddi bi mevzuda arkadaşa anlatamadım atlıyacam gidicem kafasına sıkıcam öyle aklı başına gelicek ciddi sinirliyim. hala o adamın ben olduğumu zannedenler var ben hiçbi şakayı bu kadar uzatmam... "internet cinayeti" diye manşet olursam şaşmayın uzatırsa kafasına sıkmayı düşünüyorum çok ciddiyim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

millet nelerle ugrasiyor. adminlik aldiktan sonra hackleyecek sonrada ben hackerim diye gecinecek. hatta kevin mitnick in yolundan gidiyorum diyecek. ir2 sinirlenmekte haklisin ama salla gitsin...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MartyN
    MartyN's avatar
    Erkek
    olm o adamla yaptigimiz geyiklerin sayisi yok lan : ) sen yokken hepimizin listesinde vardi bütün milletle ana avrat küfür edip duruyodu o herif endere sordum kim bu die. o da ir dedi 2 dk muhabbet ettim herifle sonra yok dedim imkansiz ir olamaz bu.. sildim listeden. şahin ya da hakan olabilir dedik ne bilim herif seni yakindan taniyan birisi heralde..

222 gün siteye giriş yapmayı unutan emekli admin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiViLCe
    SiViLCe's avatar
    Erkek
    hackerbox.us ın indexine bakarsan o şahsiyetin kimden oldugunu goreceksin :) levyeci demiştin dimi :)

[SiViLCe] [KANLI.NET]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    suhahahha piyasada lavuk kaynıo yapacak bişi yok "biz mafyanın kökünü kazıcaz" writen by polat
    biz bu alemin kökünü kazıcaz writen by nickimyok:D
Toplam Hit: 1683 Toplam Mesaj: 5