folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benim Bir Fikrim Daha Var Ne Oluyor Bana

Benim Bir Fikrim Daha Var Ne Oluyor Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    Şimdi yağ vucudumuzda yağ hucrelerinde depolanır sabah kalkıp bacaklarımıza elektro sok yada sopayla zarar versek ve yağ hucrelerini patlatsak kana karısan yağlar yenı yapılandırılan hucreler tarafından emilmeden kosup yada baska bir sekilde enerji harcasak nasıl olur kilo verirmiyiz??

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    onun yerine git liposakşın yap.hey alahım ya sopayla vurmak diyor adam :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

:) vurarak hücreyi patlatacaksın ve o yağda kana mı karışacak. Bahsettiğin bir tabakadır ve kan ile uzaktan yakından alakası yoktur. Zaten hücrelerin yapısında yağ vardır.Depo olayı da belli bi miktar karaciğerde bazıları da tabakalarda (deriye yakın yerlerde) depolanır.O yüzden patlatsan da patlatmasanda o tabaka orda kalır. Onun yerine 3-5 cm incelmek istiyorsan ısı ile o yağları eritip sıvı hale çevirebilirsin. Bu tarz aletlerde var piyasada, millet bakıyor, "Aaa 10 dk da kaç cm inceldim" diye.Oysa o sadece üstteki tabakadır.Tümünü eritmek içinse çok çok zaman lazım

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 563 Toplam Mesaj: 3