folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Benim Kafamda Senin Gibi 32 Tane Piskopat Var.."

"Benim Kafamda Senin Gibi 32 Tane Piskopat Var.."

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicero
    cicero's avatar
    Erkek

ugur yucel in, alacakaranlik ta, "meeeeeehhh" dedirten sozu.. ve tahribat.com culara yakisacak bisoylem ayriyeten..

i want it all
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antidote
    antidote's avatar
    Erkek
    Harbi sağlam dizi Çiçero walla,kurtlar vadisi falan hikaye "alacakaranlık" daha bir sarıyor beni,bir daha ne zaman yayınlanacak bu meret yaw acep?,bu arada snn nickte bir ajanın adımıydı yaw yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum,neyse eywALLAH.

Haziranda Ölmek Zor !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicero
    cicero's avatar
    Erkek

cicero: romali tarihci, yazar, devlet adami.
    doneminin, gecmis donemin, ve gelecek roma doneminin tarih anlaticisidir.. ajan ne alaka dostum ;)

ha alacakaranlik la ilgili goruslerine aynen katiliyorum..

SHOW TV
    CARSAMBA AKSAMLARI
    SAAT 22 CIVARI

i want it all
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cicero 2. dunya savasi zamanlarinda kime cali$tigi tam olarak bilinmeyen (muhtemelen cift tarafli oynuyodu), bir balkan ulkesinde dogmu$ (galiba arnavutluktu) bir ajandir ayni zamanda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antidote
    antidote's avatar
    Erkek
    Ben Gladio"nun nickine güvenip bir bildiği vardır diye düşünüyorum,bu arada Çiçero kurban olim sen nasıl bilmiyorsun bu adamın neci olduğunu yaw,aradan diğer sorumu da sorayım bari 24"ü izlemediniz mi yaw?Gladio sende mi izlemedin yaw?.Bir el atın bea...

Haziranda Ölmek Zor !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    benim cicero hakkindaki bilgim seneler once gazetede okuduklarima dayaniyo. tam emin deilim ama ajan gibi bi$e olmasi lazim.

24u izlemedim. guzel diyenler cok ama saatleri x-files"la caki$iyodu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kirmizi
    kirmizi's avatar
    Dişi
    soorrrr dostum 24 le ilgili ne istersen sor bana hastasıyım bazen islerken nefes almayı bile unutuom!
    bu arada şunu söylemeyi bi vatan borcu bilirim ki kurtlar vadisini götüren kanımca sırf senaryonun gerçeğe çok yakın olması
    yoksa şöle bi bakarsanız aslında çekimler ve oyunculuk (çoğunun) çok uyduruk
    alacakaranlık hem oyunculuk hem çekim kalitesi yönünden on basar
    izlerken sana saygı duyulduğunu hissediyosun kurtlar vadisindeki gibin salak yerine konmuosun
    ama ben yine de kurtlar vadisini daha çok izliom o ayrı :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antidote
    antidote's avatar
    Erkek
    Kırmızzzzzı sen var ya yukarıdan aşşağıya düşmüş kanatları ve halesi olmayan bir melakesin ( yeter bu kadar ),en son yannış hatırlamıyorsam kate ile beraber çipi almak için banyonun orada ki elemanla beraberdiler eleman kate"i esir almıştı falan,bu arada mewzular 24"te Türkiye"ye kadar gelecek kanımca çünkü fragmanlarda falan bir kaç kez çıktı aynı zamanda Amazon com"dan az daha satın alıyordum 2.sezonu,alacakaranlığa gelince Olgun şimşek karakterine manyak oturmuş harbiden sağlam yakışıyor adam birde senaryo falan çok sağlam bea kardeşim,neyse kırmızı ve diğer arkadaşlar hadi paylaşın bilgilerinizi,kırmızı sana ayrı teşekkürler cevaplar için şimdiden..

Haziranda Ölmek Zor !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kirmizi
    kirmizi's avatar
    Dişi
    yaw dostum simdi ovgu iltifat filan tam havaya girmisken yazinin dewamını okuyınca aniden coktum bak! bi insan bayram gunu bayram gunu bu kadar uzulmez yaw :(
    dostum dizi zaten orda kalmadı mı zaten :)hani banyonun icinde iki salak amerikalı, dısarda da jack pazarlık derdinde.. sona bayram girdi de ikiser ikiset toplu gostertmeye basladılar ya kacıranlar da yakalasın diye... sor hadi baska bisi sor mesela, ya da tahminlerimi filan mı annatsam naapsam?? :))))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_Rock_ula
    the_Rock_ula's avatar
    Erkek
    24"ü çok severdim önceden ama artık bilgisayar bashından kalkıp ewe gidemiyorum. bide "7 numara" wardı bisamanlar o nuuldu bilen war mı be? bilen biri saatini gününü söölesinde internetten bari isleyelim Allah ashkına

Her Hakkı Sakıncalıdır (S)
Toplam Hit: 2254 Toplam Mesaj: 10